Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Πώς θα επηρεάσει το δικό σας ζώδιο;

Κάντε κλικ και διαβάστε την επιρροή της από το ζώδιο του Υδροχόου

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Πώς θα επηρεάσει το δικό σας ζώδιο;

της Παρθένας Αστεριάδου

Σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου στις 4:45 περίπου τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε η Πανσέληνος του Αυγούστου στις 28 μοίρες του Υδροχόου!

Η Πανσέληνος αγγίζει τον άξονα Λέοντα και Υδροχόου και πρόκειται για μια ήρεμη Πανσέληνο, αν εξαιρέσει κανείς το τετράγωνο Δία- Ουρανού που σχηματίζεται και φέρνει εντάσεις, απρόβλεπτα γεγονότα και οριστικές ρήξεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν κυρίως από σήμερα και για το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού –Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι- αλλά και όσοι έχουν τη Σελήνη τους σε κάποιο απ’αυτά.

Ζώδια Σταθερού Σταυρού

Ταύροι: Έχετε πιεστεί, έχετε κουραστεί και βρίσκετε συνεχώς εμπόδια στο δρόμο σας. Το ζήτημα είναι να μην πεισμώνετε και να ξεδιαλύνετε σκέψεις και συναισθήματα … ώστε να καταλήξετε σε σωστές αποφάσεις.

Λέοντες: Σας απασχολεί το κομμάτι της αισθηματικής σας ζωής και θέλετε να καταλήξετε στο μαζί ή χώρια. Αυτό που πρέπει να δείτε πρωτίστως όμως είναι αν εκεί που είστε νιώθετε περισσότερο χαρά ή πίεση.

Σκορπιοί: Έχουν πέσει όλες οι ευθύνες πάνω σας και όλοι στηρίζονται στις πλάτες σας. Σας έχει εξαντλήσει αυτή η κατάσταση και θέλετε να βρείτε γρήγορα μια λύση. Θα γίνει κι αυτό…

Υδροχόοι: Η Πανσέληνος γίνεται στο δικό σας ζώδιο και σεις ταξιδεύετε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Όχι πως δεν το απολαμβάνετε, αλλά έχετε ανησυχία και για το μέλλον… Σας προτείνω απλά να παραδεχτείτε μέσα σας… πως όλα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος!

Ζώδια Μεταβλητού Σταυρού

Δίδυμοι: Είστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι και δεν βάλλεστε αρνητικά από το αυγουστιάτικο φεγγάρι. Όλα βαίνουν καλώς για σας… και ξεχειλίζετε από ιδέες!

Παρθένοι: Σαν να μην πέρασε μια μέρα για σας… αφού η κούραση, το άγχος και το στρες έκαναν ξανά την εμφάνιση τους! Σκέφτεστε μια μικρή απόδραση ξανά… για να ξεκουραστείτε αλλά ακόμη κι αν δεν την καταφέρετε… φροντίστε τον εαυτό σας με άλλους τρόπους!

Τοξότες: Θέλετε να φύγετε μακριά… να ταξιδέψετε και να δραπετεύσετε! Να θυμάστε ότι ειδήσεις, επαφές και ξαφνικές συναντήσεις έρχονται με σκοπό να ανοίξουν ένα νέο κύκλο στη ζωή σας! Μην του κ��είσετε την πόρτα!

Ιχθείς: Μελαγχολία σας φέρνει η σημερινή Πανσέληνος και φοβάστε να εκφράσετε αυτά που νιώθετε… μην ανησυχείτε θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να πείτε όσα έχετε κρυμμένα στην καρδιά σας!

Ζώδια Σταθερού Σταυρού

Κριοί: Φουντώνετε με την σημερινή Πανσέληνο και τα συναισθήματα σας ξεχειλίζουν σαν χείμαρρος από μέσα σας! Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας…

Καρκίνοι: Κάθε Πανσέληνος σας επηρεάζει αλλά η σημερινή σας φέρνει σκέψεις, υποχρεώσεις που σας πιέζουν και σας φέρνουν συναισθηματική υπερένταση. Σκεφτείτε θετικά γιατί όλα καλά θα σας πάνε!

Ζυγοί: Η λίμπιντο σας και η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη αλλά όσο κι αν θέλετε να ερωτευτείτε και να βρείτε το άλλο σας μισό, καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να κρατάτε μικρό καλάθι για τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας! Άλλωστε, όντας από τα πιο συντροφικά ζώδια, γνωρίζετε πως δεν είναι εύκολο να νιώσετε όπως με την προηγούμενη σας σχέση!

Αιγόκεροι: Το μυαλό σας έχει γεμίσει με μια σειρά υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει και πρέπει να φέρετε σε πέρας. Σκέφτεστε τα οικονομικά σας και τους στόχους που έχετε βάλει…! Ηρεμήστε, όλα θα γίνουν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top