Αmber Heard: Η σύντροφος του Johnny Depp, μιλά για τις bisexual προτιμήσεις της

«Είχα σχέσεις με άνδρες και με μια υπέροχη γυναίκα», εξομολογείται

Αmber Heard: Η σύντροφος του Johnny Depp, μιλά για τις bisexual προτιμήσεις της

Για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και την προσωπική της ζωή μίλησε η νυν σύντροφος του Johnny Depp, Amber Heard, η οποία και αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου στο χωρισμό του από την Vanessa Paradis.

heard1.jpg
Η 27χρονη ηθοποιός που δεν έχει κρύψει και στο παρελθόν ότι είναι bisexual, αποκάλυψε πως «το να μπαίνεις σε μια σχέση, είναι εξίσου δύσκολο με το όταν βγαίνεις απ΄αυτήν».

heard2.jpgheard3.jpg

Πρόσθεσε δε στη συνέντευξη της στο περιοδικό «The Edit», πως «στη ζωή μου είχα σχέσεις, επιτυχημένες σχέσεις με άνδρες, και είχα μια υπέροχη σχέση, με μια θαυμάσια γυναίκα».

heard4.jpg
Παράλληλα, τόνισε πως «δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, ούτε θα βάλω ετικέτες στη σεξουαλική μου ζωή. Πάντα ήμουν και θα είμαι αυτή που είμαι, και δεν σκοπεύω να προσποιηθώ για κανέναν πια».

heard5.jpg
Τέλος, αποκάλυψε και τι την έσπρωξε στην υποκριτική, λέγοντας πως «μεγάλωσα στη μέση του πουθενά. Έφυγα από το σπίτι μου στα 16, πεινασμένη και ��ερίεργη, χωρίς να έχω τίποτα να χάσω. Ήμουν ολομόναχη. Ξέχασα τους γονείς μου, άλλαξα ταυτότητα και άρχισα να δουλεύω σαν ενήλικας».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top