ΔΕΙΤΕ: Τις ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες του πριγκιπικού μωρού, τραβηγμένες από τον μπαμπά της Kate!

Eρασιτεχνικό οικογενειακό πορτραίτο για Catherine και William

ΔΕΙΤΕ: Τις ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες του πριγκιπικού μωρού, τραβηγμένες από τον μπαμπά της Kate!

Την διαφορά για ακόμα μια φορά αποφάσισε να κάνει το πριγκιπικό ζεύγος, που έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού του, τραβηγμένες όχι από «θρύλους» του είδους που κάποτε χρησιμοποιούσε το Παλάτι, αλλά… από τον μπαμπά της Catherine Middleton.

φωτο1.jpg
Πρόκειται για δυο ερασιτεχνικά οικογενειακά πορταίτα, που απεικονίζουν τον πρίγκιπα William και την Δούκισσα του Cambridge, σε μια πολύ τρυφερή στιγμή, τραβηγμένα από τον Michael Middleton στις αρχές Αυγούστου, στον κήπο του σπιτιού της οικογένειας, στο Berkshire.

φωτο2.jpg
Όπως θα δείτε κι εσείς, Kate και William, κρατάνε στην αγκαλιά τους τον Πρίγκιπα George Alexander Louis, καθισμένοι στο γρασίδι, έχοντας τον τυλιγμένο σε μια κουβερτούλα. Δεξιά της Kate Middleton κοιμάται το ριτρίβερ τους Tilly, και αρσιτερά από τον William το κόκερ σπάνιελ Lupo.

foto3.jpg
Πολλοί είναι αυτοί πάντως, που δεν είδαν με καλό μάτι τις εν λόγω φωτογραφίες. Ειδικά οι οπαδοί της βασιλικής οικογένειας που περίμεναν κάτι πιο επίσημο, απογοητεύτηκαν.

william.jpg
Ωστόσο, υπήρξαν κι άλλοι, που χαρακτήρισαν το εν λόγω αποτέλεσμα αναζωογονητικό, και ανανεωτικό, παρά το γεγονός πως το φως δεν είναι καλό, και το αποτέλεσμα είναι τεχνικά «φτωχό».

william2.jpg
Το σίγουρο είναι πάντως, πως οι εν λόγω φώτο δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του William που κυκλοφόρησαν ένα μήνα μετά τη γέννηση του, το 1982, μιας και είχαν τραβηχτεί επαγγελματικά, απεικονίζοντας τον με την μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, και τον πρίγκιπα Κάρολο.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top