56χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια λέει: «Έχω πάρα πολλή πέραση στους πολύ μικρούς άντρες»

«Όσ�� μεγαλώνει η γυναίκα, είναι πιο έμπειρη!»

56χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια λέει: «Έχω πάρα πολλή πέραση στους πολύ μικρούς άντρες»

Για τις κατακτήσεις που έχει σε πολύ μικρότερες ηλικίες αντρών μίλησε η Κατερίνα Στανίση, εξηγώντας παράλληλα και το λόγο που συμβαίνει αυτό.

Η 56χρονη τραγουδίστρια, σε συνέντευξη της, αποκάλυψε πως «έχω πέραση στους νέους άντρες, πάρα πολύ, μέχρι και στους πολύ μικρούς. Δε σου λέω να πάω και με το παιδί μου. Οι νέοι άντρες θέλουν να πάνε με μεγαλύτερη γυναίκα και το βρίσκω πολύ ωραίο αυτό».

στανιση.jpg

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «είχα σχέσεις με πάρα πολύ μεγαλύτερες ηλικίες από εμένα, αλλά όσο μεγαλώνει η γυναίκα, αρέσει στους νέους άντρες, είναι πιο έμπειρη, όχι μόνο στο σεξ – αυτό κρατάει όση ώρα κρατάει, μετά το σεξ τι κάνουμε; Πρέπει να μιλήσουμε».

Όσο για τον έρωτα;Λέει πως τον φοβάται, επειδή «ερωτεύομαι άσχημα και δύσκολα. Αυτό με φοβίζει. Δεν θέλω να βρεθώ με άνθρωπο που θα με δυσκολέψει και θα μου κάνει το βίο αβίωτο. Μου αρέσει να βρεθώ με έναν άνθρωπο που θα είναι ώριμος, όχι στην ηλικία, δεν με πειράζει... Γιατί αν είναι μεγαλύτερος από μένα, θα είναι πολύ μεγάλος. Δεν έχω βάλει στόχο να κυνηγάω νέους άντρες, αυτοί με κυνηγάνε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top