Επίδειξη μόδας μέσα σε jumbo jet!

Δείτε πώς ο Κarl Langerfeld έκανε και πάλι το θαύμα του

Επίδειξη μόδας μέσα σε jumbo jet!
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Παρίσι και οι Γαλλικοί Οίκοι μόδας πρωτοπορούν σε δημιουργικότητα και φαντασία. Όμως αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους.


Οι φωτογραφίες με την επίδειξη του Οίκου Chanel για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012 κάνουν τον γύρο του κόσμου. Το Grand Palais του Παρισιού μετατράπηκε σε σούπερ jumbo jet, με τον διάδρομό του να χρησιμοποιείται ως πασαρέλα, τα μοντέλα να εκτελούν χρέη ακόμη και αεροσυνοδών και τους 250 καλεσμένους να έχουν μετατραπεί σε επιβάτες μιας υπέροχης διαδρομής.

Ο Karl Langerfeld έκανε και πάλι το θαύμα του. Ιθύνων νους μιας ακόμη επίδειξης που άφησε τους πάντες άφωνους, βγήκε και ο ίδιος στον «διάδρομο» του αεροσκάφους για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον κόσμο. Ποιες ήταν αυτές; Εντυπωσιακές δημιουργίες με τον απόλυτο συνδυασμό καλαισθησίας και ευφάνταστου αποτελέσματος.
Στο πλάϊ υπήρχαν ακόμη και καροτσάκια με καφέ και αναψυκτικό, πανομοιότυπα με αυτά που χρησιμοποιούνται σε πραγματικές πτήσεις.
Το παρόν έδωσε η αφρόκρεμα του διεθνούς lifestyle, που όπως ήταν φυσικό καταχειροκρότησε τόσο τον ίδιο όσο και τα μοντέλα που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το αποτέλεσμα άξιζε πάντως. Γιατί η μόδα «απογειώθηκε»!

Κάντε κλικ και δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top