Μόνο στο star.gr: τι συζητούν Μαζωνάκης - Γαρμπή!

Χαμός στο Ίντερνετ με την φημολογούμενη συνεργασία τους

Μόνο στο star.gr: τι συζητούν Μαζωνάκης - Γαρμπή!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Ο χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Ίντερνετ καθώς εξαπλώνονται οι πληροφορίες, τις όποιες έχει ήδη γράψει το star.gr σε ρεπορτάζ του, για την επικείμενη συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και της Καίτης Γαρμπή!

Η φημολογούμενη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών, που θα στεγαστεί στο «Φωταέριο», έχει ξεσηκώσει τους fans τους και όχι μόνο, καθώς ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει αρκετές σεζόν να συνεργαστεί με ένα όνομα του βεληνεκούς της Καίτης Γαρμπή. Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια έχει περίπου πέντε χρόνια να συνεργαστεί σε μεγάλη πίστα, καθώς έκανε solo εμφανίσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, οι δύο καλλιτέχνες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και το πρόγραμμά τους δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Μάλιστα, αν η συνεργασία πραγματοποιηθεί, θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε ένα «μεγάλο» γυναικείο όνομα δίπλα στον Γιώργο, σε ρόλο διαφορετικό από εκείνον που είδαμε π.χ. την Κατερίνα Στανίση, που ήταν guest στις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες θα επαναληφθούν οσονούπω στην Αθήνα!

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η πρεμιέρα του Γιώργου και της Καίτης, αν δώσουν τελικά τα χέρια, θα γίνει εντός του Νοεμβρίου και, σίγουρα, θα είναι ένα από τα σχήματα – «βόμβα» της νέας σεζόν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top