Έγινε σταρ παίζοντας κιθάρα με... το κινητό του!

Γνώρισε τον Curtis Fields, το νέο πουλέν της RnB μουσικής!

Έγινε σταρ παίζοντας κιθάρα με... το κινητό του!

Χάρη στο... κινητό του μπήκε στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας ο Curtis Fields, το ανερχόμενο αστέρι της RnB μουσικής!

curtis2.jpg«Ξεκίνησα να παίζω μουσική με το iPhone γιατί δεν είχα χρήματα να αγοράσω πλήκτρα. Δεν φανταζόμουν ότι αυτό θα οδηγούσε κάπου, το έκανα απλά για διασκέδαση!», δηλώνει ο 25χρονος συνθέτης και τραγουδιστής.

Ο Fields είναι ο πρώτος μουσικός που υπέγραψε συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία παίζοντας με το κινητό του, ενώ εμφανίστηκε live στα πρόσφατα «BET Awards», μία από τις μεγαλύτερες μουσικές διοργανώσεις της Αμερικής και το live του μπήκε στη λίστα με τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς!

Οι πόρτες της μουσικής βιομηχανίας άνοιξαν διάπλατα μέσα σε ένα 24ωρο, όταν συνάντησε σε μία οντισιόν τον γνωστό μάνατζερ Ray Daniels, που αναγνώρισε το ταλέντο του.

«Όταν κάποιος λέει το όνομά μου, θέλω να σκέφτεται τα όνειρά του και όσα θέλει να κάνει στη ζωή του. Θέλω να βλέπει ότι όλα είναι εφικτά! Όλα είναι δυνατά, αν δεν εγκαταλείπεις τα όνειρά σου!», ανέφερε σε συνέντευξή του στο CNN ο 25χρονος σταρ.

Κι όλα αυτά, σε έναν νεαρό που μέχρι πρότινος κοιμόταν στο πάτωμα, με την σύντροφο και το παιδί του...

Δες στο βίντεο τον Curtis Fields να σολάρει με το κινητό του στα «BET Awards»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top