ΣΟΚ: Η «Miranda» από το «Sex&the City» ξυρίστηκε γουλί!

Άφησε τους πάντες άφωνους η Cynthia Nixon

ΣΟΚ: Η «Miranda» από το «Sex&the City» ξυρίστηκε γουλί!
Η εικόνα αυτή της Cynthia Nixon είναι σοκαριστική. Η άλλοτε κοκκινομάλλα «Μiranda» από το «Sex&the City» έχει ξυριστεί γουλί!

Όχι δεν είναι κάποια νέα μόδα. Απλά η 45χρονη ηθοποιός προετοιμάζεται για το νέο της ρόλο, στον οποίο υποδύεται μια καθηγήτρια ποίησης η οποία έχει καρκίνο.

Η «Miranda» σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Live with Kelly Today», αποκάλυψε πως τα έχει βρει σκούρα με το νέο της κούρεμα.
«Στην αρχή νόμιζα πως τα ξυρίζεις μια φορά κι έξω απ΄την πόρτα. Αλλά δεν είναι έτσι! Πρέπει κάθε μέρα να ξυρίζω το κεφάλι μου!»

Πώς της φαίνεται όμως ο εαυτός της; «M΄αρέσει! Πάντα ήμουν περίεργη να δω πως θα είμαι εντελώς φαλακρή. Ωστόσο δεν σκοπεύω να το κρατήσω για πάντα».

Η Nixon, στο παρελθόν έχει βρεθεί αντιμέτωπη με τον καρκίνο, όταν κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, ανακάλυψε πως είχε όγκο στο στήθος αλλά στα πρώτα στάδια.
Αυτό συνέβη το 2006. Έκανε ακτινοβολίες, μαστεκτομή και έκτοτε παίρνει απλά προληπτικά τα φάρμακα της.Είναι επόμενο λοιπόν να έχει ταυτιστεί με το νέο της ρόλο.

Τέλος, μιλά και για την στροφή στις σεξουαλικές της προτιμήσεις, μιας και τα τελευταία χρόνια, η 45χρονη ηθοποιός είναι αρραβωνιασμένη και έχει ένα παιδί με την Christine Marinoni:

«Ήταν επιλογή μου να γίνω λεσβία. Έχω υπάρχει και gay και straight και θεωρώ πως το να είσαι gay είναι καλύτερο», λέει.

Κάντε κλικ και δείτε το video...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top