Aniston: «σταματήστε να ασχολείστε με την μήτρα μου»

Νέο ξέσπασμα για τις φήμες που την θέλουν έγκυο

Aniston: «σταματήστε να ασχολείστε με την μήτρα μου»

Πολύ βαρέως το έχει πάρει η Jennifer Aniston που οι φήμες την θέλουν έγκυο: λίγες ημέρες αφότου ξέσπασε σε τηλεοπτική εκπομπή για το θέμα αυτό, ζήτησε να σταματήσουν να ασχολούνται με την μήτρα της!

«Μπορούν να σταματήσουν να ασχολούνται με την μήτρα μου;», είπε η 44χρονη σταρ σε νέα της συνέντευξη όταν την ρώτησαν αν όντως περιμένει το πρώτο της παιδί και τα έβαλε με όσους θέλουν σώνει και ντε να γίνει μάνα.

Όπως είπε, η κοιλίτσα που όλοι είδαμε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας στη Νέα Υόρκη δεν είναι τίποτε άλλο από μερικά κιλάκια που «έβαλε» τώρα τελευταία!

«Έχω εξαντληθεί με το όλο θέμα! Γιατί να μην περιμένουμε απλώς να απολαύσουμε τη στιγμή της ανακοίνωσης κάποιου νέου, είτε πρόκειται για τη δημιουργία οικογένειας, είτε για έναν γάμο, το ένα, το άλλο, το παρ’ άλλο», συνέχισε εκνευρισμένη η Jennifer.

Και μιας και δ��έψευσε την εγκυμοσύνη, διέψευσε ακόμα μία φορά και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γάμο της με τον Justin Theroux να αναβάλλεται διαρκώς: «δεν υπάρχουν γαμήλια σχέδια», είπε η ηθοποιός και... χαλάρωσε επιτέλους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top