Επτά εκατ. δολάρια σε φαστ φουντ και στοκατζίδικα ξόδεψε σε ένα χρόνο η Britney Spears

Έξαλλος με τις σπατάλες της ο πατέρας της

Επτά εκατ. δολάρια σε φαστ φουντ και στοκατζίδικα ξόδεψε σε ένα χρόνο η Britney Spears

Η εικόνα της Britney Spears με ένα λαχταριστό καφέ με σαντιγί από γνωστό κατάστημα, ή με ένα χάμπουργκερ από γνωστή αλυσίδα φαστ φουντ είναι συνηθισμένη. Αυτό που δεν είναι συνηθισμένο και έχει προκαλέσει σάλο στο Hollywood είναι ότι η Britney κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να ξοδέψει επτά εκατ. δολάρια από το καταπίστευμά της, ύψους 14 εκατ. δολαρίων, σε φαστφουντάδικα και αγορές σε στοκατζίδικα.

britney1.jpg

Σύμφωνα με το TMZ, το 2012, πρέπει να έπιασε την τραγουδίστρια καταναλωτικό αμόκ, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι ξόδεψε 3.400 δολάρια μόνο για χριστουγεννιάτικα φωτάκια!

Πληροφορίες θέλουν η Britney να έχει ξοδέψει περίπου 6,8 εκατ. δολάρια, αγοράζοντας άχρηστα πράγματα σε καταστήματα με χαμηλές τιμές, και σε πιτσαρίες, φαστφουντάδικα και εστιατόρια με μεξικάνικο φαγητό.

britney2.jpg

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ξόδεψε 33.959 δολάρια σε ρούχα και είδη περιποίησης, ενώ σε μία μόνο επίσκεψή της για μανικιούρ έδωσε 500 δολάρια!

britney3.jpg

Ο πατέρας της, Jamie Spears είναι υπεύθυνος για το καταπίστευμα της κόρης του, αλλά ούτε κι αυτός δεν την προλαβαίνει. Μπορεί όμως εκείνη να του ζητάει τεράστια ποσά για να ικανοποιεί τα καπρίτσια της, όμως κι εκείνος δεν της χαλάει χατίρι και δεν της τραβάει το χαλινάρι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top