Πλουσιότερη κατά 12 εκατ. λίρες η Kate Moss

Περνάει ακόμα η μπογιά της στο μόντελινγκ

Πλουσιότερη κατά 12 εκατ. λίρες η Kate Moss

Μπορεί η Kate Moss να σαρανταρίζει, παραμένει όμως ένα από τα hot ονόματα του μόντελινγκ. Απόδειξη το γεγονός ότι σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, το 2012 αύξησε την περιουσία της κατά 12 εκατ. λίρες, κατατάσσοντάς την έτσι στη δεύτερη θέση των πιο καλοπληρωμένων μοντέλων.

Τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει για τις επιχειρηματικές της επιλογές, ενώ σαν μοντέλο εξακολουθεί να είναι περιζήτητη. Η Kate υπογράφει δική της σ��ιρά με ρούχα και οι δύο εταιρείες της στον ετήσιο απολογισμό τους είχαν αύξηση 9,3 εκατ. ευρώ από 5,2 που είχε πέρσι.

Το σπίτι της μόνο στο Βόρειο Λονδίνο κοστίζει 11,6 εκατ. ευρώ! Γι’ αυτό και απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές της στο νησί Φορμεντέρα.

Το πασίγνωστο top model είναι η αγαπημένη των παπαράτσι. Η πολυτάραχη ζωή της πουλά και κάθε εμφάνισή της είναι θέμα. Οι φωτογράφοι την λατρεύουν και οι οίκοι μόδας την ζητούν ακόμα για τις διαφημιστικές καμπάνιες των προϊόντων τους.

Η Kate Moss μπορεί να μεγαλώνει, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει να πει αντίο στο χώρο του μόντελινγκ. Και καλά κάνει, αφού όπως όλα δείχνουν είναι… πολλά τα λεφτά Άρη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top