Τι λένε γνωστοί καλλιτέχνες για την φοροδιαφυγή στα live τους

Πώς σχολιάζουν το «πάρτι» με το μαύρο χρήμα;

Τι λένε γνωστοί καλλιτέχνες για την φοροδιαφυγή στα live τους

Το «πάρτι» της φοροδιαφυγής στα νυχτερινά κέντρα στα οποία εμφανίζονται σχολίασαν στο κεντρικό δε��τίο ειδήσεων του Star γνωστοί καλλιτέχνες, ενώ την άποψή τους είπαν και επιχειρηματίες.

Η συνταγή της φοροδιαφυγής γνωστή και δοκιμασμένη: αδήλωτα κέρδη από λουλούδια, γκαρνταρόμπα και πάρκινγκ και αποδείξεις που δεν κόβονται για κανέναν λόγο.

«Είναι αδύνατον να γνωρίζουμε αν κόβονται αποδείξεις, πόσες αποδείξεις κόβονται, ποσό κοστίζει το ποτό, πόσο κοστίζουν τα λουλούδια... Δεν είμαστε φοροτεχνικοί, ούτε λογιστές, ούτε τσεκαδόροι, ούτε ταμίες», είπε στο Star η Έλλη Κοκκίνου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μάλιστα, τόνισε πως ο καλλιτέχνης γίνεται στόχος σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί είναι γνωστός. «Δεν ευθύνεται, όμως, ο καλλιτέχνης για το τι γίνεται στο ταμείο ή στα λογιστικά του εκάστοτε μαγαζιού και του εκάστοτε επιχειρηματία με τον οποίο έχει κάνει μια συμφωνία», πρόσθεσε.

«Μέχρι να φτάσουν στον καλλιτέχνη, στην άλλη άκρη του νήματος που είναι ο καλλιτέχνης, υπάρχουν στοιχεία και άνθρωποι οι οποίοι ουσιαστικά είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό... Είναι αυτοί οι οποίοι πρέπει να κανονίσουν να διαχειριστούν όλο αυτό το πράγμα σε επίπεδο πια φορολογικό», ανέφερε ο Νίκος Βουρλιώτης.

Οι επιχειρηματίες πάντως δίνουν την δική τους εκδοχή: μιλώντας στο Star, τόνισαν πως κανένας μεγάλος επιχειρηματίας που έχει ξοδέψει εκατομμύρια δεν λυπάται να βγάλει αποδείξεις και το «πάρτι» με το μαύρο χρήματα γίνεται συνήθως σε πολύ μικρά μαγαζιά...


Δείτε στο βίντεο όσα είπαν καλλιτέχνες και επιχειρηματίες στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top