Ολοταχώς για... διαζύγιο Καγιά - Κριθαριώτης!

Στα «μαχαίρια» το πρώην ζευγάρι, μηδενικές οι πιθανότητες επανασύνδεσης

Ολοταχώς για... διαζύγιο Καγιά - Κριθαριώτης!

«Χλωμό» είναι το ενδεχόμενο να σώσουν τον γάμο τους η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης, που χώρισαν έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια έγγαμου βίου και εξακολουθούν να περνούν το Καλοκαίρι χωριστά.

Το πάλαι ποτέ ζευγάρι φέρεται να είναι στα «μαχαίρια», με την μία πλευρά να κατηγορεί την άλλη για τις αιτίες που οδήγησαν στον χωρισμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η πλευρά του Νίκου Κριθαριώτη ρίχνει τις ευθύνες στο μοντέλο και πιστεύει ότι οι φίλοι της Βίκυς Καγιά της έβαλαν λόγια.

Μέσα στον Ιούλιο, το ζευγάρι έκανε κάποιες συναντήσεις σε ουδέτερο έδαφος και, συγκεκριμένα, στο σπίτι της αδερφής του επιχειρηματία. Ωστόσο, η δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους δεν φαίνεται να είναι κοντά: πληροφορίες αναφέρουν πως αυτές οι συναντήσεις δεν έφεραν θετικό αποτέλεσμα αλλά... ένταση και καβγάδες, κάνοντας το ζευγάρι να απομακρυνθεί εντελώς.

Αυτή την περίοδο, Βίκυ και Νίκος κάνουν προσπάθειες να βρουν την «χρυσή τομή» και το διαζύγιο να βγει συναινετικό, ωστόσο, κάθε φορά που επικοινωνούν καταλήγουν να τσακώνονται!

Όσο, πάντως, το μοντέλο περνά ζωή χαρισάμενη με τα φιλαράκια του στα ελληνικά νησιά, ο επιχειρηματίας έχει στο πλευρό του τους δικούς του ανθρώπους, ενώ οι φήμες που του «χρεώνουν» φλερτ με την Δούκισσα Νομικού δεν επιβεβαιώνονται...

Δες το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με όλες τις λεπτομέρειες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top