Από William και Kate οι επίσημες φωτό του πριγκιπικού μωρού

Γιατί δεν θα το απαθανατίσει επαγγελματίας φωτογράφος;

Από William και Kate οι επίσημες φωτό του πριγκιπικού μωρού

Κάθε άλλο παρά επίσημα θα είναι τα πορταίτα του πριγκιπικού μωρού, καθώς ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton σκέφτονται να δώσουν στη δημοσιότητα ερασιτεχνικές φωτογραφίες του μικρούλη George Alexander Louis!
royal_baby.jpg
Σπάζοντας ακόμα μία φορά το πρωτόκολλο, ο πρίγκιπας και η καλή του φέρονται να έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν τις δικές τους φωτογραφικές μηχανές και να μοιραστούν με τον κόσμο μερικά από τα ενσταντανέ που θα βγάλουν με τα χεράκια τους.

Ο μελλοντικός βασιλιάς λοιπόν αναμένεται να μας παρουσιαστεί σε οικογενειακές στιγμές που θα έχουν τραβήξει ο μπαμπάς και η μαμά του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το παλάτι του Kensington θα δημοσιεύσει τις πόζες μέσα στην εβδομάδα, στο Twitter.

Μετά την φωτογράφησή του έξω από το μαιευτήριο, ο τριών εβδομάδων πρίγκιπας θα εμφανιστεί με τους γονείς, τους παππούδες και την θεία Pippa, όπως ακριβώς τα περνούν αυτές τις μέρες στο σπίτι των Middleton, στο Berkshire.

Εκτός του ότι είναι μοντέρνο ζευγάρι, ο William και η Kate λέγεται πως κατέληξαν σε αυτή την επιλογή μιας και η βασιλική οικογένεια είναι σε διάφορα μέρη της χώρας για τις καλοκαιρινές διακοπές και αναμένεται να βρεθεί ξανά συγκεντρωμένη στη βάφτιση του μικρού, τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτέμβρη. Επίσης, ο προπάππους του νεογέννητου πρίγκιπα, Φίλιππος, αναρρώνει ακόμα μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top