Το nightlife του Χειμώνα: τα σχήματα της νέας σεζόν!

Όλες οι πληροφορίες για τις συνεργασίες που «ψήνονται» στις πίστες

Το nightlife του Χειμώνα: τα σχήματα της νέας σεζόν!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Μπορεί οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες να κάνουν ακόμα τις βουτιές τους, ωστόσο, δεν ξεχνούν να κανονίσουν και τις δουλειές τους: το star.gr σου παρουσιάζει όλες τις τελευταίες πληροφορίες για τα σχήματα του Χειμώνα, όπου θα δούμε πολλές «δυνατές» συμμαχίες!

Η μεγαλύτερη ίσως έκπληξη είναι η επιστροφή της Καίτης Γαρμπή σε μεγάλη πίστα, ύστερα από περίπου 5 χρόνια: πληροφορίες λένε πως οι συζητήσεις με τον Γιώργο Μαζωνάκη καρποφόρησαν και θα τους δούμε στο «Φωταέριο», από τον Νοέμβρη.

Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα συνεργαστούν στο «Αθηνών Αρένα», σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα που λέγεται πως θα ξεκινά στις 22:00 και δεν θα υπάρχουν λουλούδια.

Γυναικείο δίδυμο θα έχουμε σε νυχτερινό κέντρο της οδού Πειραιώς, πιθανότατα την «Ιερά Οδό», που θα στεγάσει την Δέσποινα Βανδή και την Πέγκυ Ζήνα, με ενδεχόμενο guest από τον Σταμάτη Γονίδη, ενώ στο «Κέντρο Αθηνών» θα συμπράξουν η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Στέλιος Ρόκκος, έχοντας στην παρέα τους τον Κώστα Μαρτάκη και την Θωμαή Απέργη.

Από τις αρχές Οκτώβρη λέγεται πως θα ξεκινήσουν σε μαγαζί της λεωφόρου Βουλιαγμένης ο Πάνος Κιάμος και η Έλλη Κοκκίνου, ενώ ο Πάνος Καλλίδης θα είναι για ακόμα μία φορά στο «Vox», αυτή τη φορά πιθανότατα με τον Χρήστο Χολίδη.

Φουλ του λαϊκού με Βασίλη Καρρά και Νίκο Οικονομόπουλο ακούγεται ότι θα έχουμε στο «Fever», αλλά και στο «Teatro» με Πάολα και Παντελή Παντελίδη.

Πληροφορίες θέλουν επίσης τον Νίκο Βέρτη να τραγουδά με την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά και την Ελευθερία Αρβανιτάκη με την Άληστη Πρωτοψάλη σε μουσική παράσταση στον «Διογένη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top