Λέχου-Στρατάκης: Να τες και οι βέρες στο δεξί!

Νέες φώτο από το ταξίδι του μέλιτος

Λέχου-Στρατάκης: Να τες και οι βέρες στο δεξί!

Στις 25 Ιουλίου το star.gr και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Θεοδώρου, σας είχε αποκαλύψει ότι η Κατερίνα Λέχου παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον καλό της Μάνο Στρατάκη, στο αγαπημένο νησί της, την Πάτμο.
1.jpg
Μετά το γάμο τους παρέμειναν στην Πάτμο δύο εβδομάδες για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον έρωτά τους. Εκεί τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός… Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε μία από τις παραλίες του νησιού, με την Κατερίνα να μην αποχωρίζεται ούτε στιγμή τη βέρα της, πράγμα που έκανε και ο σύζυγός της.

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα βρεθήκαν σε διάφορες ερημικές παραλίες όπου αντάλλασσαν φιλιά, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι.
image (1).jpg
Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου .

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν ο πρώτος που μίλησε για το γάμο με λίγα λόγια λέγοντας πως μαζί με τη σύζυγο του πάντρεψαν το ζευγάρι...
image (2).jpg

«Για μένα ο γάμος είναι ένα μυστήριο και όχι υπογραφή σε ένα χαρτί» είχε πει η Κατερίνα Λεχου σε συνέντευξη της, λίγους μήνες πριν... ενώ το ζευγάρι που είναι πολλά χρονιά μαζί μετά τη συγκατοίκηση έκανε το μεγάλο βήμα αφού στην καθημερινότητά τους δεν θα άλλαζε τίποτα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top