Ποιος είναι ο φύλακας άγγελος της νικήτριας του Dancing on Ice;

ΔΕΙΤΕ τον άντρα με τον οποίο είναι… αχώριστη!

Ποιος είναι ο φύλακας άγγελος της νικήτριας του Dancing on Ice;
Αχώριστη με τον εδώ και επί 3 χρόνια σύντροφο της είναι η Ιωάννα Πηλιχού.Η νικήτρια του «Dancing on Ice», έχει βρει στο πρόσωπο του αγαπημένου της, τον «φύλακα-άγγελο» της.

Οι δυο τους συγκατοικούν, με τη σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.Το ζευγάρι, συναντήθηκε για πρώτη φορά πριν από τρία περίπου χρόνια, στις πρόβες για την παράσταση «Τρομεροί Γονείς».

Από τότε είναι μαζί, με τον έρωτα τους χρόνο με το χρόνο να δυναμώνει.Η νικήτρια του «Dancing on Ice», καλεσμένη σήμερα της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε για τον σύντροφο της με τα καλύτερα λόγια:

«Είμαστε σπιτόγατοι, μας αρέσει να περνάμε χρόνο μαζί, να καθόμαστε να βλέπουμε ταινίες, έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, του αρέσει να περιποιείται τη σύντροφο του και χαίρομαι που μπήκε στη ζωή μου».

Με τα καλύτερα όμως λόγια, έχει μιλήσει και ο ίδιος στο παρελθόν για την αγαπημένη του Ιωάννα:

«Μέσα απ΄αυτή την ιστορία, γνώρισα έναν άνθρωπο που είναι πολύ σημαντικός. Χαίρομαι πολύ. Μέσα στη θεατρική παράσταση γεννήθηκε ο έρωτας μας».

Ο Σαράντος Γεωγλερής μάλιστα, φροντίζει να της μαγειρεύει συχνά. Ωστόσο η ίδια δεν τον αφήνει έτσι, αφού μπορεί να μην του μαγειρεύει, αλλά όπως λέει τον φροντίζει αλλιώς:

«Στις σχέσεις όλα είναι δούναι και λαβείν. Έχουμε βρει τους κώδικες και τις ισορροπίες μας».

Κάντε κλικ και δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ιωάννας Πηλιχού στην εκπομπή «Μίλα»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top