ΔΕΙΤΕ την πρώτη φωτογραφία του γιου του Usher μέσα από το νοσοκομείο

Κουρνιάζει στην αγκαλιά της μαμάς του μετά την περιπέτειά του

ΔΕΙΤΕ την πρώτη φωτογραφία του γιου του Usher μέσα από το νοσοκομείο

Όπως έγραψε και το star.gr, ο Usher και η οικογένειά του πέρασαν μια μεγάλη περιπέτεια όταν ο πεντάχρονος γιος τους Usher Raymond είχε ένα ατύχημα στην πισίνα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην εντατική.

Από εκείνη τη μέρα και μέχρι σήμερα, η μητέρα του Temeka Foster βρίσκεται στο πλευρό του και μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram και την πρώτη φωτογραφία του μικρού μετά την περιπέτειά του.

usher1.jpgusher2.jpg

Σ’ αυτήν, ο μικρούλης έχει κουρνιάσει στην αγκαλιά της μητέρας του και δείχνει πιο ήρεμος από ποτέ μετά την τρομάρα που πήρε.

«Το αγαπημένο μου πεντάχρονο. Τι ευλογία», έγραψε στο Instragram η μητέρα του, η οποία εξομολογήθηκε ότι λατρεύει τα παιδιά της.

usher3.jpg

«Πάντα αγαπούσα και εκτιμούσα τους γιους μου, όμως οι τραγωδίες στη ζωή μου και τα περιστατικά που παραλίγο να τους έχανα με έκαναν να τους αγαπάω ακόμα περισσότερο», είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο μικρούλης Usher είχε έναν άγγελο στο πλευρό του, τον μεγαλύτερό του αδελφό Kile Ishmael, όποιος έφυγε από τη ζωή πέρσι μετά από ένα δυστύχημα.

Ο γιος του Usher, ο οποιος παραλίγο να πνιγεί στην πισίνα του πατέρα του, όταν το χεράκι του σφήνωσε στο σιφόνι, έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο και αναρρώνει.

usher4.jpg

Παρ’ όλ’ αυτά ο ράπερ θα μπλέξει τώρα σε νέα δικαστική διένεξη με την πρώην σύζυγό του, η οποία τον κατηγορεί ότι αφήνει τρίτους να προσέχουν τα παιδιά τους και τα μεγαλώνει σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον για εκείνα.

Κατέθεσε μάλιστα και αίτηση για να πάρει την κηδεμονία από τον ράπερ, η απόφαση όμως δεν έχει ληφθεί ακόμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top