Έξαλλη η Aniston επειδή την είπαν... έγκυο!

Πώς απάντησε στις φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί

Έξαλλη η Aniston επειδή την είπαν... έγκυο!

Σιγά κουκλίτσα μου, έγκυο σε είπαν, όχι καμπούρα... Έξαλλη έγινε η Jennifer Aniston όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή της για τις φήμες που την θέλουν να περιμένει τον πελαργό!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η κοιλίτσα που διαγραφόταν από το φόρεμα που έβαλε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, έκαναν τις φήμες για εγκυμοσύνη να οργιάσουν.

«Έχω ήδη οικογένεια! Οι φίλοι μου και ο σύντροφός μου είναι πραγματικά η οικογένειά μου», είπε η Jennifer στην εκπομπή «Good Morning America» και κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν να την ρωτούν πότε θα νοικοκυρευτεί.

Πολλά νεύρα το κορίτσι... Να δεις πού θα φταίνε οι φήμες ότι ο γάμος με τον Justin Theroux πάει από αναβολή σε αναβολή, αν και η ίδια τόνισε ακόμα μία φορά πως γαμήλια σχέδια με τον αρραβωνιαστικό της δεν έκανε ποτέ!

«Γεμίζω τον εαυτό μου με την καταπληκτική δουλειά μου, τους καταπληκτικούς φίλους μου, τον καταπληκτικό σύντροφό μου, τα όμορφα σκυλάκια μου... Χαίρομαι που οι άνθρωποι θέλουν τα πάντα για μένα, αλλά είμαι γεμάτη και χαρούμενη», κατέληξε η 44χρονη ηθοποιός.

Δες στο βίντεο όσα είπε η Jennifer Aniston για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top