Γάμο υπερπαραγωγή στο Παρίσι ετοιμάζει ο Kanye West για την Kim Kardashian

Μπορεί να μην έχει βγει ακόμα το διαζύγιο, αλλά ο ράπερ προετοιμάζεται

Γάμο υπερπαραγωγή στο Παρίσι ετοιμάζει ο Kanye West για την Kim Kardashian

Η Kim Kardashian το 2011 είχε κάνει γάμο υπερπαραγωγή που στοίχισε 10 εκατ. δολάρια και μάλιστα μεταδόθηκε και live. Δυστυχώς όμως ο έρωτάς της για τον μπασκετμπολίστα Kris Humphries ξεφούσκωσε νωρίς και ο γάμος της κράτησε μόλις 72 μέρες.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε η Kim θέλει ο δεύτερος γάμος της με τον πατέρα του παιδιού της, Kanye West, να είναι πολύ πιο ήσυχος και διακριτικός.

kim1.jpg

Έλα όμως που σύμφωνα με πληροφορίες ο Kanye West έχει άλλα σχέδια και ετοιμάζει γάμο υπερπαραγωγή στο Παρίσι.

Πέρσι η Kim είχε πει σε συνέντευξή της ότι θα προτιμούσε ο δεύτερος γάμος της να γίνει σε ένα νησί με λίγους φίλους και συγγενείς.

kim2.jpg
Για τον Kanye όμως ο γάμος του με την Kim θα είναι ο πρώτος και θέλει το παιδί να το ζήσει.

«Ο Kanye δεν έχει παντρευτεί ξανά και θέλει κάτι μεγάλο, οπότε και η Kim έχει αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα», είπε φίλος του ράπερ.

kim3.jpg

Μάλιστα ο ράπερ, όπως έχει ξεκαθαρίσει στην καλή του ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εκτεθεί η κόρη του στα φώτα της δημοσιότητας, έτσι της έχει τονίσει ότι και ο γάμος τους δεν θα έχει ούτε μία κάμερα.

Ο Kanye θα αναλάβει τα πάντα γύρω από το γάμο, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο σικ και στιλάτος. Έχει ήδη επισκεφθεί αρκετούς φίλους του σχεδιαστές για να του δώσουν προτάσεις για το γαμπριάτικο κοστούμι, ενώ έχει αρχίσει να σχεδιάζει ο ίδιος το δαχτυλίδι αρραβώνων που θα δώσει στην αγαπημένη του.

kim4.jpg

Πάντως η Kim δεν πρόκειται να περάσει της εκκλησιάς την πόρτα αν δεν χάσει τα περιττά κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της. Ήδη άνθρωποι που την ξέρουν λένε ότι έχει χάσει εννιά κιλά και έχει άλλα τόσα.

Αν υπολογίσουμε επίσης ότι ο Kanye ετοιμάζεται και για μια μεγάλη περιοδεία, αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο γάμος θα αργήσει λίγο ακόμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top