«Δεν πιστεύω στο γάμο και στις αδελφές ψυχές»

Συνέντευξη όλο νόημα της Vanessa Paradis

«Δεν πιστεύω στο γάμο και στις αδελφές ψυχές»

Μπορεί ούτε η Vanessa Paradis, ούτε ο Johnny Depp να έχουν κάνει το παραμικρό σχόλιο για το τέλος της 14χρονης σχέσης τους, όμως η Γαλλίδα ηθοποιός κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για τη νέα της θεατρική παράσταση, για πρώτη φορά άφησε πολλά υπονοούμενα.

«Δεν πιστεύω στο γάμο και τις αδελφές ψυχές, γιατί αν χάσεις την αδελφή ψυχή σου, όλα έχουν τελειώσει», είπε η Vanessa, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξής της δεν ψέλλισε καν το όνομα του Depp.

Μάλιστα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το έργο στο οποίο πρωταγωνιστεί, το «Café de Flore» την ταλαιπώρησε πολύ συναισθηματικά.

«Το Café de Flore μιλά για την αγάπη, τιςς χαρές της, τους πόνους της και τα δράματά της. Να αγαπάς και να χάνεις. Αυτή η ιστορία με αναστάτωσε, έφερε τα πάνω κάτω στα βάθη της ψυχής μου», είπε και όλοι κατάλαβαν φυσικά ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και πως οι φήμες περί χωρισμού είναι μάλλον αληθινές.

Πόσο μάλλον όταν η ίδια η Vanessa Paradis αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη ότι η ιδέα της αδελφής ψυχής της προκαλεί… τρόμο!!!!

Κι ενώ η Paradis βρίσκεται στο Παρίσι, αφενός για δουλειές και αφετέρου για να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά των γονιών της, ο Johnny Depp λέγεται ότι μόλις μετακόμισε σε ένα κάστρο στο Hollywoodμε 29 δωμάτια παρακαλώ!!!!

Τι θα τα κάνει τα 29 δωμάτιο τώρα που έμεινε σαν την καλαμιά στον κάμπο, μη μας ρωτάτε, πάντως τα διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον ηθοποιό να είναι στο μαύρο του το χάλι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top