Π. Παντελίδης: «Χαίρομαι που ο κόσμος με αγαπάει και τον κάνω να ξεχνά τα προβλήματα»

Χαμός στις εμφανίσεις του στην Κύπρο

Π. Παντελίδης: «Χαίρομαι που ο κόσμος με αγαπάει και τον κάνω να ξεχνά τα προβλήματα»

Το όνειρό του ζει ο Παντελής Παντελίδης που τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της showbiz. O τραγουδιστής βρέθηκε για συναυλίες στην Κύπρο και σε μια από τις σπάνιες φορές, μίλησε στο star για τα όσα ζει τον τελευταίο καιρό.

«Αυτό που συνέβη στην Κύπρο ήταν κάτι το μαγικό. Σας ευχαριστώ όλους για την φιλοξενία, την αγάπη και το πάθος απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο. Συνεχίζουμε», έγραψε πριν από λίγες μέρες ο Παντελής Παντελίδης στο Twitter και στη συνέντευξή του δεν έκρυψε ότι είναι ευτυχισμένος που ο κόσμος του δείχνει τόση αγάπη.

Οι θαμώνες του μαγαζιού ξέχασαν για λίγο την κρίση και γέμισαν την πίστα με λουλούδια, αποθεώνοντας τον τραγουδιστή.

«Είναι πολύ ζεστός κόσμος, είναι κόσμος που με αγάπησε από την πρώτη στιγμή και το βλέπω και καθημερινά εδώ στην Κύπρο ότι με αγαπάνε πολύ και χαίρομαι που κι εγώ βάζω ένα λιθαράκι για να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματά μας, να διασκεδάσει ο κόσμος και να περάσει όμορφα», είπε.

Εξομολογήθηκε μάλιστα ότι αισθάνεται πάρα πολύ τυχερός κατάφερε να κάνει επιτυχία σε μικρό χρονικό διάστημα.

«Αισθάνομαι ευλογημένος γιατί νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη περίοδος για τους νέους ανθρώπους, αφού ζούμε στην εποχή που πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ για να πετύχεις τα όνειρά σου. Ο καθένας πρέπει να κάνει τον προσωπικό του αγώνα και να προσπαθήσει είκοσι φορές περισσότερο για να πετύχει», είπε.

Εκείνος πάλι, επειδή περνάει πολύ όμορφα στην Κύπρο, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στις 8 και 9 Αυγούστου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top