Δεν θα πιστεύετε πως έχει γίνει η Sharon Stone

Τι δήλωσε το πάλαι ποτέ sex symbol

​Και όμως η μελαχρινή ταλαιπωρημένη γυναίκα που βλέπετε στo βίντεο είναι το άλλοτε sex symbol, Sharon Stone. Είναι ή ίδια γυναίκα που έμεινε χαραγμένη στο μυαλό των ανδρών από την αποκαλυπτική σκηνή της ταινίας "βασικό ένστικτο".

«Ξέρετε είναι αστείο γιατί όταν έπαιζα στην ταινία ¨Βασικό ένστικτο¨ όλοι νόμιζαν ότι έπαιζα ένα ρόλο κοντά σε εμένα .Στην πραγματικότητα μεταμορφώθηκα ολοκληρωτικά για να παίξω τον συγκεκριμένο χαρακτήρα» υποστηρίζει η ηθοποιός.

Με την πρώτη ματιά δύσκολα μπορεί κανείς να καταλάβει πως αυτή η γυναίκα είναι η χολιγουντιανή σταρ . Είναι φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας Lovelace. Υποδύεται την αυστηρή και βαθειά θρησκευόμενη μητέρα της Linda όπως ήταν το πραγματικό όνομα της γυναίκας που συνδέθηκε με την πορνογραφεία όσο καμία άλλη.

Για την Sharon Stone ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν πιο κοντά σε εκείνη. Έχει ωριμάσει πια και αυτό θέλει να φαίνεται και μέσα από την δουλειά της.

«Είμαι μία μεγάλη γυναίκα με τρία παιδιά. Είμαι βέβαιη πως θα συνεχίσω να παίζω ρόλους κοντά στην ηλικία μου όπως της μητέρας , της γιαγιάς» υποστηρίζει η ηθοποιός.

Δείτε στο βίντεο την αγνώριστη Sharon.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top