Ν. Λοτσάρη: «Ο άνδρας μου, έκανε πρόταση γάμου μέσα σε είκοσι μέρες»

«Αν μου δώσει δικαίωμα να ζηλέψω θα του βγάλω τα μάτια»

Ν. Λοτσάρη: «Ο άνδρας μου, έκανε πρόταση γάμου μέσα σε είκοσι μέρες»

Από μικρή το μόνο που ήθελε να κάνει είναι να τραγουδά και να χορεύει. Και ευτυχώς είχε έναν μπαμπά, λάτρη της μουσικής και μια μητέρα καλλονή που πάντα τη σ΄τηριζαν στις επιλογές της. Ο λόγος για τη Νίνα Λοτσάρη, που μίλησε στο περιοδικό People για τα παιδικά της χρόνια, το σύζυγό της και την απίστευτη πειθαρχία της.

Τόσο απίστευτη που οι φίλοι της τη φωνάζουν… «Μέρκελ».

«Είμαι μέχρι αρρώστιας πειθαρχημένη. Αν δεν ήμουν δε θα κατάφερνα τίποτα.. Δεν εί��αι όμως αυστηρή. Αυστηρή και άδικη είμαι με τον εαυτό μου. Με υποτιμώ πολλές φορές με τις επιλογές μου. Μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο για τους ανθρώπους που αγαπώ, για τον εαυτό μου δε θα το κάνω ποτέ. Δεν διεκδικώ το δίκιο μου», λέει.

Όταν γνώρισε όμως το σύζυγό της Κ. Σκορδάλη, ήταν άκρως παρορμητική. Κι αυτό γιατί δε δίστασε να του πει το… «ναι», κι ας τον ήξερε πολύ λίγο.

«Γνωριζόμασταν μόλις είκοσι μέρες όταν μου έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια. Φυσικά είπα το “ναι” αμέσως», αποκάλυψε στο περιοδικό και όπως λέει δεν το έχει μετανιώσει.

«Με τον Κωνσταντίνο κάνουμε πράγματα που μόνη μου δε θα τα είχα καταφέρει. Θεωρώ ότι δε βρέθηκε τυχαία στη ζωή μου. Έπρεπε να συναντηθούμε για να φέρουμε στον κόσμο δύο παιδιά και να γίνει ο ένας το alter ego του άλλου», λέει.

Και επειδή όπως είπε είναι αυστηρή με τον εαυτό της, αναγνωρίζει ότι αν ζηλέψει μπορεί να γίνει «σκύλα».

«Δε θα ζηλέψω αν μια γυναίκα κοιτάξει τον άνδρα μου, αλλά αν ο άνδρας μου δώσει δικαίωμα τότε μπορεί να του βγάλω τα μάτια», τονίζει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top