Τι αποκάλυψε η Έλλη Κοκκίνου για τον Γ. Μπόγρη στον Κωστόπουλο;

«Έτυχε να είμαι με μικρότερο, δεν το επεδίωξα»

Τι αποκάλυψε η Έλλη Κοκκίνου για τον Γ. Μπόγρη στον Κωστόπουλο;

Πρώτη καλεσμένη στο «Βράδυ» του Π. Κωστόπουλου την Παρασκευή ήταν η Έλλη Κοκκίνου.

Οι δυο τους, που είχαν υπάρξει και… «συγκάτοικοι», όπως είπε ο Π. Κωστόπουλος στο Greek Idol, έκαναν αρκετά αστεία μεταξύ τους, ενώ η Έλλη τραγούδησε και το καινούργιο της τραγούδι «Κοίτα γύρω μας ο κόσμος καταρρέει», με την υπογραφή του Φοίβου φυσικά και του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Κι επειδή ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι γνωστό πειραχτήρι είπε να… «παίξει» λίγο με την Έλλη και τις γνώσεις της στο… μπάσκετ!!!!

Τη ρώτησε λοιπόν αν γνωρίζει κάποιους παίκτες κι εκείνη φυσικά του απάντησε:

«Ξέρω, τον Γιαννάκη, τον Γκάλη, τον Φασούλα»!!!

Κι εκεί ο Πέτρος της λέει: «Τον Γιασικεβίτσιους τον ξέρεις;»

«Ναι, προσωπικά», του απαντά η Έλλη.

«Τον Μπόγρη;», την ξαναρωτά ο Κωστόπουλος.

«Ναι, προσωπικά», του ξαναλέει η τραγουδίστρια για να της απαντήσει στο καπάκι:

«Ααααα, προσωπικά»!!!

Αλλά επειδή η Έλλη και δε μασάει και ετοιμόλογη είναι του λέει:

«Και τον Γιασικεβίτσιους σου είπα ότι τον ξέρω προσωπικά και δεν είπες τίποτα»!!!

Ένας πόντος για την Έλλη λοιπόν!!!! Όταν δε ο Πέτρος Κωστόπουλος τη ρώτησε πώς νιώθει που έχει σχέση με πιτσιρικά, εκείνη είχε και πάλι έτοιμη την απάντηση:

«Έχει καταντήσει γραφική αυτή η κουβέντα! Εσύ πως αισθάνεσαι που είσαι παντρεμένος με μια γυναίκα πολύ μικρότερή σου; Με βλέπεις καλά; Εντάξει τελείωσε! Έτυχε και υπάρχει! Δεν το επεδίωξα, ούτε περίμενα ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο…».

Αλλά σιγά μην άφηνε έτσι την Έλλη ο Κωστόπουλος. Την έβαλε λοιπόν με το δωδεκάποντο να σουτάρει σε μια μπασκέτα, με αποτέλεσμα τη γυναίκα να τη λούσει κρύος ιδρώτας.

«Ε ρε τι τραβάμε για έναν έρωτα», είπε και τι να κάνει έκανε το σουτ.

Η Έλλη, αποκάλυψε επίσης ότι της έχει τύχει να μαλώσει με συνάδελφό της που συνεργαζόταν μαζί του, γιατί έμεινε περισσότερη ώρα πάνω στη σκηνή, ενώ δήλωσε και… «μαμάκιας», τονίζοντας όμως ότι η μητέρα της δεν την επηρεάζει στις αποφάσεις της.

«Μακάρι να την είχα ακούσει σε πολλά θέματα για τα επαγγελματικά μου», παραδέχθηκε και εξομολογήθηκε ότι ο γιος της ζηλεύει όταν κάποιος της λέει ότι πήγε να τη δει στο μαγαζί που τραγουδά και της δίνει συγχαρ��τήρια.

Τέλος η Έλλη αναφέρθηκε και στη σχέση της και τη συνεργασία της με τη Δέσποινα Βανδή, τονίζοντας ότι περνάνε πάρα πολύ καλά, ενώ αποκάλυψε ότι ανταλλάζουν συνταγές για γλυκά.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top