Τι είπε η Monroe στην Jackie για την σχέση της με τον Kennedy

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: το τηλεφώνημα της ηθοποιού στην Πρώτη Κυρία

Τι είπε η Monroe στην Jackie για την σχέση της με τον Kennedy

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το μυστηριώδη θάνατο της Marilyn Monroe και στο φως ήρθαν αποσπάσματα από το βιβλίο “These Few Precious Days: The Final Days of Jack with Jackie” του Christopher Andersen με πιπεράτες λεπτομέρειες για την ερωτική σχέση της σεξοβόμβας star και του Αμερικανού προέδρου.

matilyn1.jpg

Σύμφωνα με το βιβλίο λοιπόν, η Jackie γνώριζε για τις ερωτικές ατασθαλίες του συζύγου της, όμως η σχέση του με την Monroe ήταν αυτή που την ενοχλούσε περισσότερο από όλες.

Βλέπετε η Marilyn είχε βάλει στο μάτι τον Αμερικανό πρόεδρο και ευελπιστούσε ότι θα γίνει η νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Η εκρηκτική ξανθιά πολεμούσε με τους δαίμονές της, τα ψυχολογικά και συναισθηματικά προβλήματα, αλλά και τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Παρ’ όλ’ αυτά, σύμφωνα με τον Andersen ήταν πεπεισμένη ότι ο John Kennedy θα παρατούσε την Jackie.

marilyn2.jpg

Μάλιστα είχε τηλεφωνήσει η ίδια στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ για να την ενημερώσει για την ερωτική της σχέση με τον σύζυγό της.

«Κοιμάμαι με τον άνδρα σου. Θα σε αφήσει και θα ζήσουμε μαζί», φέρεται να είπε σ’ αυτό το τηλεφώνημα η Marilyn, με την απάντηση της Jackie να την αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

«Θα παντρευτείς τον Jack; Τέλεια! Και θα μετακομίσεις στον Λευκό Οίκο, και θα αναλάβεις όλες τις υποχρεώσεις της Πρώτης Κυρίας και εγώ θα φύγω και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις όλα τα προβλήματα», φαίνεται ότι της απάντησε εκείνη.

marilyn3.jpg

Βλέπετε είχαν γνώση οι φύλακες και η Jackie παρά το γεγονός ότι την ενοχλούσαν τα νυχτοπερπατήματα του συζύγου της ήταν διατεθειμένη να κάνει τα στραβά μάτια , αρκεί κι εκείνος να ήταν προσεκτικός και να μην την εξέθετε.

marilyn4.jpg

Την Marilyn πάντως δεν την χώνευε καθόλου. Σύμφωνα με το βιβλίο η σχέση αυτή είχε ενισχύσει και τις δικές της ανασφάλειες, αφού η Jackie πίστευε ότι οι δικές της αδυναμίες στο sex στρέφουν τον σύζυγό της στην αγκαλιά άλλων γυναικών και δη στην αγκαλιά του απόλυτου συμβόλου του sex.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top