Αποκλειστικό: Τι λέει ο Κώστας Καραφώτης για το πάρτι στον "Σκορπιό"

Ποιο ελληνικό τραγούδι "λάτρεψε" ο Ρώσος μεγιστάνας

Ο Κώστας Καραφώτης, ο μοναδικός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος βρέθηκε στο θρυλικό νησί «Σκορπιός» και τραγούδησε για τον νέο του ιδιοκτήτη, Ρώσο μεγιστάνα, Ντ��μίτρι Ριμπολόβλεφ, μιλάει για την εμπειρία του αποκλειστικά στο star.

«Μεγάλη μου τιμή, εμπειρία ζωής, πραγματικά δεν μπορώ να σου πω τίποτε άλλο», λέει για το πολυσυζητημένο πάρτι με το ελληνικό «άρωμα», το οποίο πραγματοποιήθηκε κάτω από το φως της πανσελήνου.

Ο Ρώσος μεγιστάνας είχε ζητήσει εχεμύθεια από όλους όσοι έρχονται σε επαφή μαζί του και επισκέπτονται τον Σκορπιό. Ακόμα και ο Κώστας Καραφώτης που πήγε για να τραγουδήσει μεταφέρθηκε από τους σωματοφύλακες του στο σημείο.

Όπως αποκάλυψε στο star τα μέτρα ήταν πολύ αυστηρά και ακόμα και ο τραγουδιστής δεν επιτρεπόταν να έχει κινητό.

«Ήταν ιδιωτικό πάρτι, ήταν συγκεκριμένο το ρεπερτόριο. Συγκεκριμένα τα πράγματα που μας ζητήθηκαν. Όλα ήταν βάσει σχεδίου, πως να στο πω, με δευτερόλεπτα», είπε ακόμα, ενώ αποκάλυψε ότι το τραγούδι που άρεσε περισσότερο στον μεγιστάνα ήταν το «Λυπάμαι» του Α. Βαρδή.

«Ήταν πολύ ωραία βραδιά, ήταν τρομερός, ήταν πραγματικός κύριος σε όλα του και μακάρι να έχω την ευκαιρία να τον ξαναδώ», καταλήγει.

Δείτε τι λέει ο τραγουδιστής για την μαγική βραδιά στο πρώην νησί του Α. Ωνάση στο βίντεο…

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top