Παντρεύτηκε κρυφά τον δισεκατομμυριούχο φίλο της η Elle Mcpherson

Το δις εξαμαρτείν για το… Κορμί

Παντρεύτηκε κρυφά τον δισεκατομμυριούχο φίλο της η Elle Mcpherson

Τον αγαπημένο της δισεκατομμυριούχο Jeffrey Soffer παντρεύτηκε η Elle Mcpherson στα νησιά Φίτζι, όπου το ζευγάρι περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών.

elle1.jpg

Λεπτομέρειες από το ευτυχές γεγονός δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ κανείς δεν ξέρει αν στον γάμο παραβρέθηκαν οι δυο γιοι του super model από τη σχέση της με τον Arpad Busson, ο 15χρονος Flynn και ο δεκάχρονος Aurelius.

Η Elle Mcpherson και ο καλός της αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Μάρτιο, ύστερα από έναν χωρισμό που κράτησε σχεδόν οχτώ μήνες.

Πριν από την επανασύνδεσή τους μάλιστα το μοντέλο έβγαινε για λίγο καιρό με τον τραπεζίτη Roger Jenkins, όμως έτρεξε στο πλευρό του Jeffrey μετά από ένα ατύχημα που είχε με το ελικόπτερό του.

elle2.jpg
Πέρσι, την ώρα που ο δισεκατομμυριούχος και ο φίλος του Lance Valdez πετούσαν πάνω από τις Μπα��άμες το ελικόπτερό τους συνετρίβη με αποτέλεσμα ο φίλος του να χάσει τη ζωή του.

Η Elle έτρεξε αμέσως στο πλευρό του όσο καιρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αλλά και στο σπίτι, όταν ανάρρωνε από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε γιατί είχε υποστεί κάταγμα σπονδύλου.

Πληροφορίες θέλουν την Elle να μετακομίζει τώρα στη Φλόριντα, όπου μένει ο σύζυγός της.

elle3.jpg
Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του super model, που το 1986 είχε παντρευτεί τον γνωστό φωτογράφο Gilles Bensimon, ο οποίος την περνούσε 20 ολόκληρα χρόνια.

Η Elle είχε επίσης δεσμό για δέκα χρόνια με τον οικονομολόγο Arpad Busson, με τον οποίο απέκτησε και τους δύο γιους της.

elle4.jpg

Εκείνος τώρα έχει αποκτήσει μια κόρη με την Uma Thurman.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top