Σάκης Ρουβάς: «Όταν πώ "ναι" σε μια πρόταση ξέρω ότι δεν θα γίνει λάθος»

Τέσσερα χρόνια δεχόταν προτάσεις να παίξει στις "Βάκχες"

Ότι ο Σάκης Ρουβάς «σκίζει» στις «Βάκχες» του Ευριπίδη και εισπράττει καθημερινά το ζεστό χειροκρότημα των θεατών είναι γνωστό.

Αυτό που δεν έχει γίνει ��νωστό είναι πως ο Σάκης δεχόταν τις επίμονες προτάσεις του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη να δοκιμαστεί σ' αυτό το ρόλο, επί τέσσερα χρόνια μόνο που εκείνος.... αντιστεκόταν.

«Μου φαινόταν αδιανόητο να παίξω ένα θεό. Δεν μπορούσα να κάνω τη σύνδεση, μου φαινόταν εξαιρετικά δύσκολο να ενσαρκώσεις ένα θεό , που ξέρει το μέλλον, δεν ζει ανατροπές», λέει σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο λόγος που αποφάσισε να το κάνει τώρα είναι ότι «μετά από τόσο καιρό, η ιδέα ωρίμασε μέσα μου. Αυτή τη φορά ένιωθα έτοιμος να το κάνω, έτσι μπόρεσα να κάμψω όλες τις ενστάσεις που είχα πριν». Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι «όταν πω "πάμε" , δεν υπάρχει στο μυαλό η σκέψη ότι μπορεί να συμβεί κάτι λάθος. Από τη στιγμή που αισθάνθηκα πως έχει έρθει η στιγμή να το κάνω, δεν είχα πια καμιά αμφιβολία. Όταν είμαι αποφασισμένος δεν κάνω πίσω».

Ο Σάκης Ρουβάς, όταν πήρε το ρίσκο να δοκιμαστεί ακόμα μία φορά σε κάτι διαφορετικό, ήταν προετοιμασμένος για όλα… ακόμα και για κάποιους που, ίσως, τον περίμεναν με την πένα στο χέρι για...σκληρή κριτική... Μόνο που αυτό δεν έγινε ποτέ, αφού εκείνος κέρδισε το... στοίχημα...».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top