Η αφιέρωση της Beyonce στο χρεωκοπημένο Ντιτρόιτ

Απέτισε φόρο τιμής στην πάλαι ποτέ πρωτεύουσα της αυτοκινητοβιομηχανίας

Η αφιέρωση της Beyonce στο χρεωκοπημένο Ντιτρόιτ

Στη χρεωκοπημένη πολιτεία του Ντιτρόιτ και στην πόλη, όπου γεννήθηκε η θρυλική Mowtown αφιέρωσε η Beyonce το τραγούδι του Sam Cooke «A Change Gonna Come».

Η super star ανέβασε ένα video στο YouTube αφιερωμένο στο πάλαι ποτέ λίκνο της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που πριν από λίγες μέρες υπέβαλε αίτημα πτώχευσης, υπό το βάρος χρέους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Τίποτα δεν σταματά το Ντιτρόιτ», έγραφε το video wall πίσω από την Beyonce που με πάθος τραγουδούσε για να δώσει κουράγιο στους κατοίκους του Ντιτρόιτ που περνούν την πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της πολιτείας.

«Τώρα ξέρω ότι έχω τη δύναμη να προχωρήσω. Ξέρω ότι μια αλλαγή θα έρθει», λένε οι στίχοι, δίνοντας ελπίδα για ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Μπροστά στα μάτια των θαυμαστών της περνούν εικόνες από τις μεγάλες στιγμές της ιστορίας του Ντιτρόιτ. Κάποτε ήταν η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ, τώρα όμως τα σπίτια πωλούνται για ένα μόνο δολάριο.

Μάλιστα η Beyonce μαζί με τον σύζυγό της Jay Z έχουν δείξει πολλές φορές με τις πράξεις τους ότι δεν είναι αδιάφοροι και προβληματίζονται για όσα συμβαίνουν στην Αμερική.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στο δρόμο μαζί με άλλους Αμερικανούς για να διαμαρτυρηθούν για την αθώωση του Ζίμερμαν, του άνδρα που πυροβόλησε έναν άοπλο Αφροαμερικανό έφηβο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top