��. Λαγούτης: «Με την Κατερίνα συνταξιδεύουμε»

«Νιώθω πιο καλά από ποτέ για να διαχειριστώ μια νέα σχέση»

Π. Λαγούτης: «Με την Κατερίνα συνταξιδεύουμε»

«Είμαι στην καλύτερή μου φάση σε ό,τι αφορά το χωρισμό μου και νιώθω πιο καλά από ποτέ για να διαχειριστώ μια νέα σχέση στη ζωή μου», λέει ο Πέτρος Λαγούτης στο περιοδικό «Down Town».

Όμως όταν τον ρωτούν για τη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη παραμένει ασαφής και γενικός.

«Με την Κατερίνα συνταξιδεύουμε», απαντά με φιλοσοφική διάθεση, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσει για την προσωπική του ζωή γιατί είναι καθαρά δικό του θέμα.

Μπορεί πάντως για τη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη να μην θέλει να μιλάει, όμως δε δίστασε να αποκαλύψει άκρως προσωπικά θέματα που τον αφορούν.

Όπως ας πούμε για το φετίχ του.

«Φετίχ μου είναι τα δάχτυλα των ποδιών. Μπορεί να δω τη σούπερ γυναίκα και ξαφνικά να κοιτάξω τα δάχτυλα των ποδιών της, να μη μου αρέσουν και να φύγω τρέχοντας», λέει ο ηθοποιός.

Μάλιστα εκμυστηρεύεται ότι γενικά είναι… «σχεσάκιας», αλλά ως φάση έχει περάσει και από εφήμερες σχέσεις.

«Το έχω περάσει το στάδιο των εφήμερων σχέσεων και μάλιστα πρόσφατα. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι περνάνε από τέτοιες φάσεις και είναι φυσιολογικό. Όταν βγαίνεις από μια μεγάλη σχέση, είτε είσαι άνδρας, είτε είσαι γυναίκα, είναι παράλογο να μπεις κατευθείαν σε μια νέα σχέση. Εγώ τουλάχιστον δε θα μπορούσα. Πρέπει πρώτα να αδειάσεις για να μπορέσεις να ξαναγεμίσεις», λέει.

Όσο για το αν ερωτεύεται εύκολα; Όχι… Στο θέμα έρωτας είναι δύσκολος.

«Καθόλου εύκολα δεν ερωτεύομαι. Έχω ερωτευτεί τόσες λίγες φορές, που τις θυμάμαι: τέσσερα χρόνια, δυόμιση χρόνια και δέκα χρόνια! Πάντα ήμουν σχεσάκιας, από μικρός», αποκαλύπτει.

Κι επειδή πήρε φόρα ο Πέτρος Λαγούτης, μας αποκάλυψε και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

«Ο χαμός του φίλου μου του Δημήτρη ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Είναι κάτι που πάντα έχω στο μυαλό μου, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Χάθηκε όταν ήταν 19 ετών. Και ο χωρισμός μου με τη Μυρτώ ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top