Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν γουστάρω να πληρώσω το χαράτσι!»

«Δεν μου πάει συνειδησιακά»

Για το πόσο έχει αλλάξει η οικονομική κρίση τη ζωή του, μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην εκπομπή «Μίλα».

Ο «Αιμίλιος» από τους «Βασιλιάδες», παραδέχεται πως πλέον βάζει και νερό στο κρασί του όταν είναι να επιλέξει μια δουλειά: «έχω να σπουδάσω και τρία παιδιά. Δεν μπορείς να κάνει κι αλλιώς», λέει.

��λέον, «υπολογίζω και το τελευταίο ευρώ. Παίρνω τ΄απολύτως απαραίτητα. Δεν είμαι σε κατάσταση που δεν μπορώ να φάω, αλλά δεν έχω και την άνεση που είχα παλαιότερα».

Αποκαλύπτει ακόμα, πως δεν έχει πληρώσει το χαράτσι γιατί δεν θέλει:

«Πλήρωσα τη ΔΕΗ αλλά όχι το χαράτσι. Δεν μου πάει συνειδησιακά. Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά. Αν θα μου το κόψουν. Αλλά δεν γουστάρω να το πληρώσω. Αν τελικά μου το κόψουν και τα παιδιά μου μείνουν χωρίς ρεύμα, θα βάλω την ουρά στα σκέλια και θα πάω να το πληρώσω. Δεν έχω άλλο τρόπο».

Τέλος, μίλησε και για το νεκροταφείο σκύλων που είχε ανοίξει στο παρελθόν!

«Το πρώτο στην Ελλάδα τότε. Δεν υπήρχε άλλο. Πήγαινε καλά, αλλά τελείωσαν τα κεφάλαια και δεν είχαμε να το στηρίξουμε. Αναγκαστήκαμε λοιπόν να το κλείσουμε».

Όσο για το γάμο του με την Μπέσυ Μάλφα; λέει πως «δεν υπάρχουν συνταγές ούτε μυστικά για ένα πετυχημένο γάμο. Είναι λίγο τύχη, λίγο αγώνας. Είναι ένας άνθρωπος που τον θαυμάζω και τον αγαπάω».

Κάντε κλικ και δείτε το video…


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top