Αγκαλιά με τον Μπόγρη γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ε. Κοκκίνου

Έκλεισε τα στόματα όσων μιλούν για χωρισμό

Σας είπαμε εδώ στο star.gr ότι την Τετάρτη η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 43 και μάλιστα ήταν πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Η Έλλη που λέτε έκανε και πάρτι για τα γενέθλιά της, παρουσία πολύ αγαπημένων της προσώπων.

elli1.jpg

Ανάμεσα σ’ αυτά τα αγαπημένα πρόσωπα και ο Γιώργος Μπόγρης, που βρισκόταν εκεί, χαρούμενος και χαμογελαστός, δίπλα στο κορίτσι του, για να γιορτάσει μαζί της τα γενέθλιά της.

elli2.jpg
Τι κι αν οι φήμες τώρα τελευταία του θέλουν να έχουν χωρίσει και πλέον να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους; Η Έλλη έκλεισε με τον πιο τρανταχτό τρόπο τα στόματα που την ήθελαν πλέον μόνη σαν το λεμόνι.

elli3.jpgelli4.jpg

Στην παρέα τους για να γιορτάσουν ήταν επίσης οι κουμπάροι της Έλλης, Π. Σταματόπουλος και Τζ. Μπότση, όπως επίσης και η Δέσποινα Καμπούρη, ο Μάνος Μαγιάτης, κ.α.

elli5.jpgelli6.jpg

Η Έλλη το καταδιασκέδασε στο πάρτι της και μάλιστα φρόντισε να ανεβάσει και φωτογραφίες στο Instagram για να τις μοιραστεί με τους φίλους της.

elli7.jpgelli8.jpg


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top