ΦΩΤΟ: με μαυροπράσινο νυφικό παντρεύτηκε η Tina Turner!

Όλες οι λεπτομέρεις για τον δεύτερο γάμο της 73χρονης σταρ

ΦΩΤΟ: με μαυροπράσινο νυφικό παντρεύτηκε η Tina Turner!

Φορώντας μία μαύρη – πράσινη νυφική δημιουργία και στα 73 της χρόνια, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά η Tina Turner, σε μία τελετή τίγκα στη χλιδή και με ουκ ολίγους celebrities καλεσμένους!

spl581809_029.jpg

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο γάμος της θρυλικής τραγουδίστριας με τον Erwin Bach, έπειτα από 27 χρόνια σχέσης, έγινε την περασμένη Κυριακή, ωστόσο, οι πρώτες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν σήμερα και εμείς σου τις παρουσιάζουμε.

turner1.jpg

Έπειτα από τον αρραβώνα, τον περασμένο Απρίλιο, το ζευγάρι παντρεύτηκε με βουδιστική τελετή ενώπιον 120 καλεσμένων, στο σπίτι του στη Ζυρίχη, ενώ πλέον βρίσκεται στην Ιταλία για το ταξίδι του μέλιτος!

spl581809_011.jpg

Το σπίτι είχε στολιστεί με 70.000 κόκκινα και κίτρινα τριαντάφυλλα που κατέφτασαν από την Ολλανδία, ενώ μεταξύ των celebrities που παραβρέθηκαν ήταν οι Oprah Winfrey, Bryan Adams, David Bowie, Eros Ramazzoti, Gayle King και Mark Knopfler.

spl581809_001.jpg

«Είναι η απόλυτη ευτυχία... Όταν δεν περιμένεις τίποτα, μπορείς να πάρεις μία βαθιά ανάσα και να πεις "όλα είναι καλά"», λέει η Tina Turner στο περιοδικό που δημοσιεύει τις φωτογραφίες του γάμου, ενώ μιλά και για το ιδιαίτερο νυφικό της.

spl581809_019.jpg

Το μαύρο – πράσινο μεταξωτό φουστάνι είναι δημιουργία του οίκου Armani, το οποίο η τραγουδίστρια ερωτεύτηκε όταν το είδε σε επίδειξη μόδας στο Πεκίνο. «Σκέφτηκα, “αυτό θα το πάρω οπωσδήποτε, ακόμα κι αν δεν το βάλω ποτέ”. Τελικά, αποφάσισα ότι θα ήταν το νυφικό μου», αναφέρει η ίδια.

spl582143_005.jpg

Κι αν εκείνη έκανε την... έκπληξη με το μαυρο-πρασινάκι, οι άνδρες στον γάμο είχαν την «εντολή» να φορούν σμόκιν και οι γυναίκες να είναι ντυμένες στα λευκά...

spl582143_001.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top