Με στρίπερ ο σύζυγος της Καρντάσιαν!

Μάθετε όλες τις καυτές λεπτομέρειες

Με στρίπερ ο σύζυγος της Καρντάσιαν!

Μόλις 72 ημέρες μετά τον πολύκροτο γάμο της με τον μπασκετμπολίστα Κρις Χαμφρις, η αμερικανίδα Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να τον χωρίσει, τον περασμένο Νοέμβριο, αφού πρώτα έβγαλαν πολλά εκατομμύρια δολλάρια πουλώντας τα αποκλειστικά δικαιώματα δημοσίευσης φωτογραφιών από τον γάμο τους αλλά και από την τηλεοπτική κάλυψή του.


Τώρα, σχεδόν δύο μήνες μετά, κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν και τον γάμο της αδελφής της Κλόε Καρντάσιαν να κλονίζεται. Η Κλόε 27 ετών, είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια με τον επίσης μπασκετμπολίστα, Λαμάρ Οντομ.


Όμως ο Λαμάρ εθεάθη να διασκεδάζει όλη νύχτα σε κλαμπ με στριπερς στην Ουασιγκτον, την ώρα που η σύζυγός του ήταν μόνη στο νέο τους σπίτι στο Ντάλας.


Ο 32χρονος σταρ του ΝΒΑ διασκέδαζε με δυο συμπαίκτες του από τους Μάβερικς, σε πολυτελέστατο πριβέ κλαμπ με ημίγυμνα κορίτσια, τα οποία και έλουζε με χαρτονομίσματα των 500 δολλαρίων.


Σε κάποια στιγμή μάλιστα λέγεται ότι εξαφανίστηκε μαζί με μια από τις κοπέλες, που έμοιαζε καταπληκτικά στη γυναίκα του Κλόε, σε ένα από τα πριβέ δωμάτια του κλαμπ.


Το τί ακριβώς συνέβη μόνο ο ίδιος ο Λαμάρ το ξέρει. Όμως οι φήμες προκάλεσαν τριγμούς στο γάμο του.


Το περιστατικό αυτό είδε το φως της δημοσιότητας την ώρα που η δημοτικότητα των αδελφών Καρντάσιαν έχει πέσει κατακόρυφα, σε σημείο μάλιστα που ορισμένοι επιχειρηματίες να λένε ότι θα τις πληρώσουν όχι για να εμφανιστούν, αλλά για να μην εμφανιστούν στο μαγαζί ή στις εκδηλώσεις τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top