Μ. Γαβράς: «Το πάρτι του Αμπράμοβιτς ήταν… βαρετό»

Σκέτη πλήξη σου λέει

Μ. Γαβράς: «Το πάρτι του Αμπράμοβιτς ήταν… βαρετό»

Τετρακόσιοι… διαλεκτοί καλεσμένοι είχαν πάρει την πολυπόθητη πρόσκληση για το prive πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Ρομάν Αμπράμοβιτς στην έπαυλή του στο St. Barts κι ένας από αυτούς έτυχε να είναι και ο δικός μας Μ. Γαβράς!!!!

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό Εγώ Weekly και δεν αποκάλυψε μόνο αυτό. Βρέθηκε σου λέει ο Μάνος στο πάρτι του πιο πλούσιου ανθρώπου του κόσμου, στο πάρτι που κάθε celebrity του Hollywood κάνουν… κρα για να πάνε και ο ηθοποιός το βρήκε… βαρετό!!!!

«Περάσαμε για λίγο από το πάρτι του Αμπράμοβιτς στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αλλά επειδή η παρέα μας ήταν σε άλλο μέρος και δεν μπορούσαν να εισέλθουν στο χώρο – ήταν με συγκεκριμένες προσκλήσεις -, μείναμε ελάχιστα και φύγαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να μπεις. Ήταν περίπου 400 καλεσμένοι σε ένα αχανές σπίτι. Υπήρχε μια κλειστή λίστα καλεσμένων. Επειδή έτυχε να έχω πρόσκληση μέσω ενός γνωστού μου πήγαμε. Αλλά για να πω την αλήθεια, φίλοι που έμειναν μέχρι τέλους μου είπαν ότι ήταν βαρετό!», είπε στο περιοδικό.

Μάλιστα ο Μάνος είναι τόσο υπεράνω που δεν… κοβόταν και πολύ να γνωρίσει τον Ρώσο μεγιστάνα.


«Αν ήθελα να τον γνωρίσω θα έμενα στο πάρτι περισσότερη ώρα για να συναντηθούμε», είπε, προσθέτοντας λίγο πιο κάτω ότι επιδίωξή του είναι να περνά καλά και όχι… χλιδάτα.

Δηλαδή του Μάνου δεν του έκαναν καθόλου εντύπωση τα πλούτη του Αμπράμοβιτς. Δε θαμπώθηκε σου λέει από τη χλιδή και τα πλούτη. Εκείνος θα προτιμούσε την Πρωτοχρονιά να είναι στο… χωριό του.

«Σίγουρα ήθελα να είμαι με τους δικούς μου την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Άνετα θα άλλαζα αυτό που ζούσα για να είμαι στο χωριό με τους γονείς μου και τα ανίψια μου», δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top