Με το νυφικό της μητέρας της παντρεύεται η Jolie!

Στη Χαβάη και μόνο για την οικογένεια ο γάμος με τον Brad Pitt;

Με το νυφικό της μητέρας της παντρεύεται η Jolie!

Πρώτη ανάρτηση: 19/07/2013 00:00

Σε ένα μέρος και με ένα ρούχο που της θυμίζει έντονα την μητέρα της, η οποία «έφυγε» από καρκίνο των ωοθηκών σε ηλικία 56 ετών, θα παντρευτεί τον Brad Pitt η Angelina Jolie!

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, μετά και την προληπτική διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε προ μηνών, αλλά και τον θάνατο της θείας της από καρκίνο, η 38χρονη σταρ θέλει να τιμήσει την μητέρα της, Marcheline Bertrand, την ημέρα του γάμου της.

Αν και συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει γίνει γνωστή, οι Brangelina λέγεται πως έβγαλαν άδεια γάμου για την Χαβάη, το μέρος όπου η Angelina βρίσκεται για τη νέα της ταινία, αλλά το μέρος που αγάπησε ιδιαίτερα η μητέρα της!

Μάλιστα, ένα βήμα παραπέρα, η ηθοποιός λέγεται πως θα φορέσει το νυφικό της Marcheline Bertrand!

«H Angie πιστεύει ότι θα ήταν πολύ ταιριαστό να βάλει στην τελετή στη Χαβάη το όμορφο ‘70s νυφικό που έβαλε η μητέρα της και να είναι τριγυρισμένη από τα έξι παιδιά της. Θα είναι μία άκρως ιδιωτικά και συναισθηματική τελετή», είπε η ίδια πηγή.

Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν πως, μετά την prive τελετή στη Χαβάη, θα γίνει και μία μεγαλύτερη, με καλεσμένους και όλα τα συναφή, στον πύργο του ζευγαριού στη Νότια Γαλλία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top