Madonna: «Περιμένω ακόμα τον ιππότη με την αστραφτερή πανοπλία!»

Δηλώνει «ρομαντική» και λέει: «άνετα ξαναπαντρευόμουν»

Madonna: «Περιμένω ακόμα τον ιππότη με την αστραφτερή πανοπλία!»
Μετά από δυο αποτυχημένους γάμους, και μια… λεγεώνα εραστών στο ενεργητικό της, η Madonna όχι μόνο δεν έχει γίνει κυνική, αλλά δηλώνει ακόμα «αθεράπευτα ρομαντική».

Η «Βασίλισσα της Ποπ», καλεσμένη στην εκπομπή του «Graham Norton» δήλώσε πως άνετα θα ξαναπαντρευόταν αν της γινόταν πρόταση, και αν φυσικά έβρισκε τον κατάλληλο!

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως είναι κι αυτή, όπως όλα τα υπόλοιπα κορίτσια στο θέμα έρωτας:
«Εγώ είμαι πολύ ρομαντική, και ξέρω πώς κάθε κορίτσι είναι ρομαντικό. Καθεμία μας θέλει να την αρπάξει ο ιππότης με την αστραφτερή πανοπλία. Δυστυχώς, μας μεγαλώνουν με αυτά τα παραμύθια».

Η 53χρονη pop star, μπορεί να ξέρει πως όλ΄αυτά είναι παραμύθια, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει σ΄αυτά.Και προσθέτει: «ακόμα κι αν είμαστε σοφοί, μορφωμένοι, έξυπνοι, και εξελιγμένα ανθρώπινα όντα, μας αρέσει στο μυαλό μας να έχουμε την εικόνα ότι ο “Κύριος Τέλειος” θα μας αρπάξει, θα μας οδηγήσει στο ηλιοβασίλεμα, και μετά θα ζήσουμε για πάντα ευτυχισμένοι».
Αν και όπως είπε, «στο τέλος πάντα απογοητευόμαστε. Αν έχεις έστω και λίγο μυαλό, καταλαβαίνεις πως αυτό δεν υπάρχει».

Η ίδια πάντως δεν πτοείται. Γι΄αυτό και όταν τη ρωτάνε αν θα παντρευόταν για τρίτη φορά, απαντά: «φυσικά και ναι».

Τέλος, μίλησε και για την κόρη της Λούρδη, η οποία πλέον είναι 15 χρονών και όσο μεγαλώνει εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη κοπέλα:
«Μπορεί να είναι μικρή αλλά είναι πολύ έξυπνη. Χωρίς καν να τη ρωτήσω, είναι πάντα εκεί και μου λέει τη γνώμη της. Μου λέει την άποψη της για τα ρούχα που θα φορέσω, ενώ δανείζεται και δικά μου ρούχα. Το μόνο που δεν της αρέσει, είναι το γεγονός πως έχουμε ακόμα νταντά στο σπ��τι. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς. Έχω 4 παιδιά!»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top