Stan: «μένω στο ενοίκιο. Παλεύω καθημερινά για όλα»

Τι λέει για τις δυσκολίες του και τι ακραίο έχει κάνει θαυμάστριά του;

Stan: «μένω στο ενοίκιο. Παλεύω καθημερινά για όλα»

«Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουν όλοι οι υπόλοιποι ��έοι της ηλικίας μου. Κυνηγάω το όνειρό μου. Κι όταν κάνεις αυτό που αληθινά αγαπάς και δεν εγκαταλείπεις τα όνειρά σου, τότε ανταμείβεσαι για την επιμονή και την προσπάθειά σου», λέει ο Stan και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που περνά, αλλά και την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που του έχει τύχει!

Σε συνέντευξή του, ο νεαρός τραγουδιστής τονίζει πως δεν έχει καβαλήσει το καλάμι, ενώ αποκαλύπτει πως παλεύει καθημερινά, όπως όλοι μας: «νομίζω πως αυτή η στιγμή έρχεται όταν ο καλλιτέχνης επαναπαυτεί με όσα έχει κάνει. Για την ώρα, δε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Μένω σε ενοίκιο. Παλεύω καθημερινά για όλα. Είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ σε δουλειά, είτε σε studio είτε σε live εμφανίσεις, είτε συνεντεύξεις. Νιώθω ότι ακόμα χτίζω, ακόμα δημιουργώ όλα όσα ονειρεύομαι και επειδή είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να κάνω δε νομίζω ότι μου μένει ο χρόνος να καβαλήσω το καλάμι».

Αναφερόμενος στις Staners, ο τραγουδιστής λέει ότι δεν τρομάζει με την αγάπη που του δείχνουν. «Αν τρομάζεις με τα άτομα που σε αγαπάνε, τότε τι θα πρέπει να κάνεις με εκείνα που σε εχθρεύονται;», αναρωτιέται και παραδέχεται πως ορισμένες φορές έχει του έχουν εκφράσει τον θαυμασμό, με ακραίο τρόπο.

«Μια φορά θυμάμαι μια θαυμάστρια που κυριολεκτικά μού ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά μου αλλά και πιο πρόσφατα ένιωσα το θαυμασμό στο "δέρμα" μου όταν μια άλλη κοπέλα με τράβηξε κοντά της, χρησιμοποιώντας τα νύχια της», διηγείται ο Stan, που, πάντως, δεν χαλάει το χατίρι σε όποιον του ζητήσει να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top