ΕΤΣΙ είναι το σώμα της Kate Moss στα 39 της! ΔΕΙΤΕ αρετουσάριστες φώτο της

«Ποτέ δεν μου άρεσε το flat στήθος μου. Ήθελα να κάνω πλαστική» λέει

ΕΤΣΙ είναι το σώμα της Kate Moss στα 39 της! ΔΕΙΤΕ αρετουσάριστες φώτο της

Η Kate Moss είναι ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, με το σώμα και το πρόσωπο της, να κοσμούν εκατοντάδες σελίδες περιοδικών και εξωφύλλων!

μοσσ.jpg

Θέλετε όμως να δείτε πως είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το κορμί του μοντέλου στα 39 της χρόνια;

Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ και να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες, όπου η Moss κάνει διακοπές με το σύζυγο της Jami Hince στην Ιταλία.

μοασσ2.jpg
Φορώντας ένα leopard bikini, είναι εμφανείς οι ατέλειες στο σώμα της, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχει υποστεί πολλές καταχρήσεις.

katem3.jpg

Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε πως νεότερη δεν ένιωθε καθόλου άνετα με το σώμα της, και ιδιαίτερα με το στήθος της:

«Ποτέ δεν μου άρεσε το flat στήθος μου. Σκεφτόμουν να κάνω πλαστική επέμβαση», προσθέτοντας πως «φοβόμουν πολύ να ποζάρω γυμνή. Δεν ήθελα να δείχνω το σώμα μου, δεν ένιωθα άνετα. Τώρα που πλέον το έχω δείξει πολλές φορές, δεν με νοιάζει πια, ούτε κάθομαι να σκεφτώ πως αυτό είναι μικρό, ή το άλλο δεν είναι ωραίο κτλ».

katem6.jpg
Όλα αυτά, το μοντέλο τα είπε στο περιοδικό «Αllure», απαντώντας παράλληλα σε όσους την κατηγορούσαν στο παρελθόν πως παίρνει ηρωίνη και είναι ανορεξική:

katem4.jpg

«Ήταν τρομερά τα όσα ακούγονταν. Δεν έκανα ηρωίνη. Απλά έβαζα παραπάνω eye liner! Και ούτε ανορεξική ήμουν! Αν είναι δυνατόν».

Και μπορεί να πόζαρε γυμνή για το «Playboy» τώρα που πλησιάζει τα 40, αλλά πλέον έχει αρχίσει και αποδέχεται τα σημάδια του χρόνου στο σώμα της, αφού γνωρίζει καλά πως μπορεί να παραμένει αδύνατη, αλλά το σώμα της δεν είναι πλέον όσο fit και γραμμωμένο ήταν στο παρελθόν.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top