ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Η ηρωίνη και το αλκοόλ «σκότωσαν» τον πρωταγωνιστή του «Glee»

Βγήκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας του Cory Monteith

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Η ηρωίνη και το αλκοόλ «σκότωσαν» τον πρωταγωνιστή του «Glee»

Επίσημα και πλέον βγήκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και της τοξικολογικής εξέτασης του Cory Monteith.

Ο 31χρονος πρωταγωνιστής της σειράς «Glee», πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ, τα οποία και κατανάλωσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου και βρέθηκε νεκρός το περασμένο Σάββατο.

CARRY1.jpgCARRY3.jpg
Σύμφωνα μάλιστα με τον αστυνομικό που βρέθηκε μπροστά στο τραγικό σκηνικό αντικρίζοντας το νεκρό σώμα του ηθοποιού, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, υπήρχαν παντού ενδείξεις ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά κανείς δεν ήθελε να βγάλει βιαστικά συμπεράσματα έως ότου βγουν τ΄αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

CARRY2.jpg
Για τις συνθήκες θανάτου του Cory Monteith ενημερώθηκε και η οικογένεια του, ενώ τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν πως ο 31χρονος ηθοποιός πέθανε μονάχος στο δωμάτιο του, όπου έκανε μόνος του χρήση ηρωίνης.

Το τι συνέβη λίγες ώρες πριν το θάνατο του, δεν είναι γνωστό ακόμα.

Το μόνο που είναι γνωστό, είναι πως το βράδυ της Παρασκευής, ο Cory μαζί με τρεις άγνωστους έφυγαν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του, και ο ίδιος επέστρεψε μόνος του γύρω στις 02:15 τα ξημερώματα.

glee.jpg

Το προσωπικό του ξενοδοχείου, τον βρήκε νεκρό το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν δεν έκανε check out.

ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΗ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ LEA MICHELLE:

Την ίδια στιγμή, η σύντροφος του και συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά «Glee» είναι απαρηγόρητη και δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ.

Η 26χρονη Lea Michelle, από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα στην οικογένεια του, ενώ λέ��εται πως γνώριζε καλά τον εθισμό του στις ουσίες και προσπαθούσε να τον βοηθήσει να απεξαρτηθεί, μαζί με το υπόλοιπο cast της σειράς, που επίσης γνώριζε την εξάρτηση του, μιας και κατά καιρούς, αδυνατούσε να είναι συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, υποφέροντας από τις ουσίες που έπαιρνε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top