O Justin Bieber μιλά για το sex, τα ναρκωτικά και τα… parties

Είναι μόλις 17 ετών και λέει: «Δεν είμαι πια παιδί!»

O Justin Bieber μιλά για το sex, τα ναρκωτικά και τα… parties
Ο Justin Bieber δεν έχει προλάβει καλά καλά να ενηλικιωθεί, και πλέον έχει άποψη για όλα!

Στα 17 του, ο νεαρός τραγουδιστής δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τα ναρκωτικά, το sex αλλά και τα ξέφρενα parties!

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό «V», το pop είδωλο εκατομμυρίων έφηβων κοριτσιών, δηλώνει πως θέλει να μάθει όλος ο κόσμος ότι «δεν είμαι πια παιδί. Έχω μεγαλώσει εντελώς».

Προσθέτει ωστόσο, πως «ακόμα μαθαίνω».Μιλώντας για το ποτό, λέει: «Δεν σκοπεύω να γίνω αυτό που θέλουν οι άλλοι. Ούτε πρόκειται να βγω και ν΄αρχίσω να κάνω ξέφρενα parties ώστε να με δουν να πίνω αλκοόλ. Αν θέλω πιω, θα το κάνω ιδιωτικά και με την ησυχία μου».
Και συνεχίζει λέγοντας πως μπορεί να μεγάλωσε, αλλά «δεν θέλω ν΄αρχίσω να τραγουδάω για πράγματα όπως το sex και τα ναρκωτικά. Είμαι ερωτευμένος (με τη Selena Gomez), και ίσως όταν μεγαλώσω να ερωτευτώ κι άλλο. Αυτό που με νοιάζει όμως περισσότερο, είναι να με σέβονται όλοι».

Ο 17χρονος pop star, μίλησε και για το tattoo που «χτύπησε» στο πόδι του, και το οποίο απεικονίζει το πρόσωπο του Ιησού.

Ξεκαθαρίζει πως «δεν θεωρώ τον εαυτό μου θρησκευόμενο. Έχω πολύ καιρό να πάω στην εκκλησία. Είμαι ωστόσο πνευματικός. Μ΄αρέσει να μιλάω μόνος μου με το Θεό. Δεν πάω στην εκκλησία για να πάω!»
Όσο για το ποια είναι η αγαπημένη του δραστηριότητα εκτός από το τραγούδι;

Ο Justin παραδέχεται πως «λατρεύω το boxing. Παλεύω όλη την ώρα με τους φίλους μου. Ο μπαμπάς μου είναι παλαιστής και μου έμαθε πώς να το κάνω καλά!»

Τέλος, αποκάλυψε πως έχει και πολλές φιλοδοξίες, λέγοντας πως δεν του αρκεί απλά να είναι εφηβικό σύμβολο:

«Θέλω να γίνω όσο καλύτερος γίνεται. Ο καλύτερος στον κόσμο. Δεν θέλω ο κόσμος να με θεωρεί ως εφηβικό σύμβολο. Θέλω να γίνω σπουδαίος. Πολλοί άνθρωποι λένε πως με μισούν χωρίς να έχουν ακούσει τη μουσική μου. Ίσως νομίζουν πως έγινα διάσημος απλά επειδή είμαι όμορφος και νέος. Δεν είμαι τυχαία εδώ. Ήρθα για κάποιο λόγο και θα μείνω για μια ζωή!»

Σαν να την «ψώνισε» λιγάκι ο Justin Bieber…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top