Νέα κόντρα: «σφάχτηκαν» δημόσια Λοτσάρη – Βαρθακούρης

Ειρωνικό tweet έβαλε «φωτιά»! Διαβάστε ολόκληρο τον διάλογό τους

Νέα κόντρα: «σφάχτηκαν» δημόσια Λοτσάρη – Βαρθακούρης

Nέο διαδικτυακό ξεκατίνιασμα στην ελληνική showbiz: αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές της κόντρας ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης και η Νίνα Λοτσάρη, με την performer να απαντά δεόντως στο ειρωνικό σχόλιο που έκανε ο τραγουδιστής για εκείνη!

Την αρχή έκανε ο Χάρης, ο οποίος έγραψε «μεγάλη κουβέντα η λέξη νικητές», με αφορμή την ανακοίνωση της λίστας των νικητών ενός διαγωνισμού για προσκλήσεις σε συναυλία της Νίνας Λοτσάρη.

Follower των δύο καλλιτεχνών έδωσε το... σύνθημα και το διαδικτυακό μαλλιοτράβηγμα άρχισε!

«Εσείς οι άξιοι και πετυχημένοι πρέπει να μας δείξετε πως θα φτάσουμε να αποκτήσουμε το βεληνεκές σας... μια συνεργάτης από παλιά», ήταν η απάντηση της Νίνας Λοτσάρη, που μάλλον έκανε τον Χάρη Βαρθακούρη να... τρέμει.

Βλέπεις, ο μουσικός αποφάσισε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ζητώντας δημόσια συγνώμη. «Με τον κλισέ τρόπο που διατυπώνονται κάποια πράγματα... Έτυχε να ήσουν εσύ! Αν σε έθιξα, σου ζητώ συγνώμη! Τόσ�� απλά», έγραψε, επισημαίνοντας ότι του αρέσει να... αυτοσαρκάζεται.

Μεγάλη καρδιά η Λοτσάρη, πάντως: τον συγχώρησε τον Χάρη και έβαλε τέλος στην κόντρα, γράφοντας: «πάραυτα, σ' ευχαριστώ που κατάλαβες ότι με έθιξε η στάση σου και είναι σαν να μην έγινε ποτέ!».

Ολόκληρος ο διάλογος Λοτσάρη – Βαρθακούρη στο Twitter

lotsari_varthakouris_tweets.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top