ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: κάνε κλικ και μάθε πότε γεννάει η Middleton!

Ποιός από το παλάτι είπε συγκεκριμένη ημερομηνία και τι ρόλο παίζει το... ζώδιο;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: κάνε κλικ και μάθε πότε γεννάει η Middleton!

Από το Σάββατο που μας πέρασε αναμένουμε το μωρό του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, ωστόσο, ο πελαργός θα μας έχει στο περίμενε λίγες ακόμα μέρες: όπως αποκάλυψε μέλος της βασιλικής οικογένειας, τα γεννητούρια αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας, ενώ η μητέρα της εγκυμονούσας λέγεται ότι παρέπεμψε για την επόμενη εβδομάδα!

Συγκεκριμένη εκτίμηση για την ημερομηνία έκανε η Camilla Parker Bowles, κατά την διάρκεια επίσκεψής της σε νοσοκομείο για παιδιά στην Κορνουάλη. «Είμαστε όλοι διαρκώς πάνω από τηλέφωνο. Περιμένουμε ότι εκείνος ή εκείνη θα έρθει στον κόσμο μέχρι το τέλος της εβδομάδας», δήλωσε η δούκισσα, που όλο και κάτι παραπάνω από τα βρετανικά ΜΜΕ γνωρίζει.

Tην ίδια ώρα, η μητέρα της Kate Middleton, Carole, φέρεται να είπε σε φιλικά της πρόσωπα πως το μωρό θα είναι Λέων, άρα θα έρθει στον κόσμο... από τις 23 του μήνα και μετά!

Στο μεταξύ, πληροφορίες θέλουν την μέλλουσα μαμά να έχει εγκαταλείψει το παλάτι του Kensington και να διαμένει, είτε σε σπίτι κοντά στο νοσοκομείο «St. Mary» όπου θα γεννήσει, είτε στους γονείς της, ενώ ο πρίγκιπας William ��ίναι υπ’ ατμόν, ώστε να πάρει άδεια από την βάση της αεροπορίας στην οποία υπηρετεί για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top