Lady Gaga: το έριξε στη μαγειρική!

Τώρα που θα συγκατοικήσει… προετοιμάζεται

Lady Gaga: το έριξε στη μαγειρική!
Η Lady Gaga, είναι κατά βάθος-κατά πολύ βάθος όμως-, κορίτσι για σπίτι! Η 25χρονη σταρ, τώρα που ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με το νέο της amore, κάνει εντατικές προετοιμασίες για να γίνει μια καλή νοικοκυρά!

Όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, η εκκεντρική ποπ σταρ, ψάχνει δυο σπίτια ώστε να στεγάσει τον έρωτα της με τον ηθοποιό του «Vampire’s Diary», Taylor Kinney.

Kι επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είπε να το ρίξει σε εντατικά μαθήματα μαγειρικής, και άρχισε να μαγειρεύει για τους φίλους της, τους οποίους έκανε «πειραματόζωα»!

Άρχισε λοιπόν να τους ετοιμάζει μπουγιαμπέσα, ένα παραδοσιακό στιφάδο με ψάρια.

Ωστόσο με το που έφτασαν οι φίλοι της, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να τους μαγειρέψει βοδινό bourguinion.

Παράλληλα, είχε βάλει να παρακολουθεί και την γαλλίδα chef Julia Child, έτσι για να παίρνει συμβουλές, μιας και δεν σας το έχουμε πει... έχει εμμονή και με τις εκπομπές μαγειρικής!
Θέλετε να μάθετε αν τα κατάφερε; η ίδια αποκάλυψε πως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη συνταγή της, επειδή οι φίλοι της πεινούσαν τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να την αναγκάσουν να βγάλει το φαγητό νωρίτερα από το φούρνο, και να το καταβροχθίσουν… ωμό!

Δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι ένα πράγμα…!

Για την ιστορία πάντως, να σας ενημερώσουμε πως η Lady Gaga μπορεί να κάνει φιλότιμες προσπάθειες με τη μαγειρική, αλλά μην τη φανταστείτε με καμία ποδίτσα!

Γυμνή «δημιουργεί» τις σπεσιαλιτέ της, ενώ συνηθίζει να καπνίζει κατά τη διάρκεια, με αποτέλεσμα αν πέσει καπνός πάνω στο φαγητό, να ισχυρίζεται πως... «είναι πιπέρι»!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top