Στέλλα Καλλή: τι αποκαλύπτει για την ζωή της στη Σαουδική Αραβία;

Οι δυσκολίες, η κελεμπία και οι φίλοι τρισεκατομμυριούχοι

Στέλλα Καλλή: τι αποκαλύπτει για την ζωή της στη Σαουδική Αραβία;

Για την ζωή της στη Σαουδική Αραβία μίλησε η Στέλλα Καλλή, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες αλλά και τις όμορφες αναμνήσεις από όσα πέρασε!


Η ανερχόμενη τραγουδίστρια, που συνεργάζεται με τον συνθέτη των επιτυχιών Φοίβο, γεννήθηκε στην Κύπρο. Όταν ήταν 2 ετών, όμως, οι δικοί της αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Σαουδική Αραβία, «κυνηγώντας» ένα καλύτερο μέλλον.


«Εκεί μεγάλωσα και πήγα σχολείο. Θυμάμαι ότι υπήρχαν αρκετοί Έλληνες και ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Η ζωή ήταν δύσκολη, γιατί τα πράγματα είναι πάρα πολύ αυστηρά», είπε η Στέλλα στην εκπομπή «Μίλα».


Από τα παιδικά της χρόνια έχει όμορφες αναμνήσεις, ενώ θυμάται ότι έπαιζε με παιδιά που σήμερα έχουν γίνει... τρισεκατομμυριούχοι! «Ένας από αυτός που γνώριζα έχει αεροπλάνο και παίρνει τα παιδιά του και πάνε για παγωτό στο Μόντε Κάρλο», πρόσθεσε.


«Δεν μπορούσα να συνηθίσω την μητέρα μου να κυκλοφορεί μονίμως με κελεμπία», συνέχισε η τραγουδίστρια και δεν έκρυψε ότι την ενοχλούσε η νοοτροπία που θέλει τις γυναίκες υποδεέστερες και καταπιεσμένες.


Για διακοπές θα πήγαινε ξανά στη Σαουδική Αραβία η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που δεν θα απέκλειε να ερωτευτεί Σαουδάραβα, αρκεί, βέβαια, να μην έμεναν μόνιμα εκεί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top