Το χάσαμε το κορμί: Δείτε την Ρία Αντωνίου στο ιταλικό Dancing

Τα ατέλειωτα πόδια της και το look αλα Marilyn

Το χάσαμε το κορμί: Δείτε την Ρία Αντωνίου στο ιταλικό Dancing

«Διάβαζε», «διάβαζε» και τελειωμό δεν είχε στα πόδια της Ρίας Αντωνίου η κάμερα του ιταλικού σόου χορού Ballando Con Le Stelle, στο οποίο έκανε την πρώτη της εμφάνιση. Αυτά δεν ήταν πόδια, ήταν τα Ιμαλάϊα τα ίδια δηλαδή. Ψηλά, ��τέλειωτα και αν μη τι άλλο εντυπωσιακά.

Το μοντέλο «τρέλανε» τους Ιταλούς με τις χορευτικές της φιγούρες, τις οποίες εκτέλεσε άψογα στο Diamonds Are A Girl’s Best Friend της Marilyn.

Mε ένα φόρεμα σε γκρι αποχρώσεις, με κρόσσια στο τελείωμα, ώστε να αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο οι κινήσεις του κορμιού της, ασορτί βραχιόλι στο αριστερό της χέρι και φυσικά χορευτικά παπούτσια, η Ρία χόρεψε στο πλευτό του Raimondo Todaro. Γρήγορη, εμφανώς προετοιμασμένη, αλλά με το σχετικό και πολύ φυσιολογικό άγχος αυτών των περιπτώσεων, η Ρία έκανε το ντεμπούτο της στο ιταλικό Dancing, ξετρελαίνοντας του πάντες.

Στο διαφημιστικό βιντεάκι που προηγείται κάθε εμφάνισης, η Ρία εμφανίστηκε και πάλι με look αλα Marilyn, κρατώντας μια τεράστια βεντάλια γεμάτη φτερά, την οποία λίγο αργότερα άφησε κάτω για να φανεί η επίσης γκρι (όπως και το ρούχο του χορευτικού) τουαλέτα της. Στο βίντεο φορούσε ένα ζευγάρι εκπληκτικά διαμαντένια σκουλαρίκια, προϊδεάζοντας το κοινό ότι τα διαμάντια θα είναι το concept του χορευτικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρία συναγωνίζεται με ονόματα, όπως αυτό του Κριστιάν Βιέρι, ο οποίος στο πρώτο live του σόου χόρεψε το Μπούγκι Γούγκι των Blues Brothers, αλλά και άλλους άσσους των γηπέδων, όπως τον Μάρκο Ντελβέκιο και τον Τζάνι Ριβέρα. Η Ρία κατέλαβε την 10η θέση, ενώ όπως συμβαίνει πάντα στο πρώτο Dancing δεν υπήρξε αποχώρηση.

Guest star της βραδιάς ήταν ο παραολυμπιονίκης Οσκαρ Πιστόριους.

Δείτε την!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top