Δημήτρης Βλάχος: «Δεν είναι κακό να αρέσεις και στα αγόρια»

Ποιο πράγμα θεωρεί... αφροδισιακό;

Αν και η βασική του δουλειά είναι ηθοποιός, ο Δημήτρης Βλάχος ΚΑΙ τραγουδά ΚΑΙ παρουσιάζει την εκπομπή Πλάκα Κάνεις.

Μέχρι στιγμής είναι ευχαριστημένος από τις προτάσεις που έχει δεχθεί, ενώ έχει την δική του άποψη σε ό,τι αφορά την αναγνωρισιμότητα: «Η αναγνωρισιμότητα είναι αφροδισιακό, όπως και η εξουσία. Εύκολα, όμως, μπορεί να απωθήσει τις κοπέλες που θα με πλησίαζαν σε διαφορετική περίπτωση. Επικρατεί μια λανθασμένη αντίληψη ότι όλοι οι γνωστοί είναι ψώνια».

Ως μαθητής, δεν είχε κατακτήσεις. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει στην συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly: «Όχι, δεν ήμουν ποτέ ο ωραίος του σχολείου. Ημουν πολύ μαζεμένο παιδί. Ποτέ δεν ήμουν ο γυναικάς. Μετά τα 15 άρχισα να ξεθαρρεύω», λέει και απαντά εάν είναι άνθρωπος της σχέσης: «Πριν από λίγα χρόνια, φλέρταρα πιο πολύ. Όταν άρχισαν να με αναγνωρίζουν, μαζεύτηκα πάλι. Δεν ξέρω πια για ποιο λόγο μπορεί να με πλησιάζουν. Είμαι πιο επιφυλακτικός στις σχέσεις μου και τις φιλίες μου».

Εχει απιστήσει και το παραδέχεται: «Εχω απιστήσει. Δεν είμαι περήφανος για αυτό, αλλά έχει γίνει».

Οσο για το εάν τον έχουν φλερτάρει αγόρια; «Δεν θυμάμαι κάποιο φλερτ. Το να καταλαβαίνεις όμως ότι αρέσεις και στα αγόρια είναι καλό. Ο θαυμασμός είναι ωραίο πράγμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top