Fractional Laser για να σβήσετε ατέλειες και να δώσετε λάμψη

Διώξτε μια για πάντα στίγματα, κηλίδες και μαύρες γραμμές

Fractional Laser για να σβήσετε ατέλειες και να δώσετε λάμψη
Σε απασχολούν σημάδια ακμής, μαύρα στίγματα, καφέ κηλίδες ή λεπτές γραμμές στο πρόσωπο και δεν έχεις καταφέρει να απαλλαγείς οριστικά;

Το Fractional Laser είναι η άμεση και αποτελεσματική λύση.

• Τι είναι: το Fractional Laser πρόκειται για θεραπεία γρήγορη, εύκολη και ανώδυνη, διαρκεί σχεδόν 30 λεπτά, είναι απόλυτα ασφαλής και άριστα ανεκτή. Οι επιφανειακές λεπτές ρυτίδες και οι καφέ κηλίδες μπορούν να εξαφανιστούν ακόμη και με μία συνεδρία, με άριστα αισθητικά αποτελέσματα, χαρίζοντας λάμψη και νεανική εμφάνιση στο πρόσωπο. Η συγκεκριμένη πρωτοποριακή θεραπεία εφαρμόζεται με ένα σύγχρονο laser που ονομάζεται Fractional, γιατί οι ακτίνες του δια��ωρίζονται σε εκατοντάδες μικροσκοπικές δέσμες που σαρώνουν επιλεκτικά το δέρμα. Ενεργοποιεί τη διαδικασία της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης δίνοντας λάμψη, σβήνοντας αντιαισθητικές ουλές, δυσχρωμίες, ανοιχτούς πόρους και λεπτές γραμμές. Επίσης, είναι το μόνο laser που μπορεί να σβήσει τις ραγάδες του δέρματος, με θεαματικά αποτελέσματα τόσο στις λευκές όσο και στις κόκκινες ραγάδες.

• Σε τι διαφέρει από τις άλλες μεθόδους; Από τα συχνότερα προβλήματα του νεανικού δέρματος είναι τα μαύρα στίγματα και οι ουλές ακμής, που παραμένουν και μετά από φαρμακευτική θεραπεία. πριν λίγα χρόνια όσοι έπασχαν από κυστική ακμή ήταν σχεδόν καταδικασμένοι να έχουν ουλές και σημάδια στο πρόσωπό τους. Το Fractional Laser, αφήνοντας ανέπαφη την εξωτερική στιβάδα του δέρματος, εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα και ξαναδημιουργεί τον ιστό κάτω από την επιδερμίδα, χωρίς ωστόσο να την ξεφλουδίζει. Το δέρμασου ξαναγεννιέται, οι ουλές σβήνουν και αποκτάς πιο λαμπερό, πιο φωτεινό και εντελώς λείο δέρμα. Επίσης, οι καφέ κηλίδες και το μέλασμα (και τα δύο αποτελέσματα της υπέρμετρης έκθεσής σου στον ήλιο, της λήψης αντισυλληπτικών, της εγκυμοσύνης, ή απλά κληρονομικότητας) μπορούν, πλέον, να φύγουν ακόμη και με μία συνεδρία, αποκτώντας ένα φωτεινό πρόσωπο. πιο σύνθετα προβλήματα, όπως ουλές ακμής, μετατραυματικές ουλές ή ραγάδες, ίσως να απαιτήσουν περισσότερες συνεδρίες.

• Γιατί να το επιλέξεις; Το Fractional Laser, ως μόνη και αποκλειστική θεραπεία, θεωρείται η δημοφιλέστερη μεταξύ των επωνύμων για express αποτελέσματα πριν τις γιορτές! βέβαια, για να κάνεις μία ακόμη πιο λαμπερή εμφάνιση σε κάθε πάρτι ή έξοδο, η ανανέωση του προσώπου σου με Fractional Laser μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλες θεραπείες όπως χημικά peelings, δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, μεσοθεραπείες, botox και εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος με άριστα αποτελέσματα. Μετά τη συνεδρία επιστρέφεις άμεσα στις δραστηριότητές σου, με το πιο ανανεωμένο look που είχες ποτέ.

• Πόσο κοστίζει; ξεκινά από €150 η συνεδρία.


Πηγή: Shape.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top