Γ. Παπαμιχαήλ-Β. Μπισαράκη: Χώρισαν λίγο πριν παντρευτούν

Επιβεβαιώνει ο Γιάννης την είδηση του χωρισμού τους

Γ. Παπαμιχαήλ-Β. Μπισαράκη: Χώρισαν λίγο πριν παντρευτούν

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του χωρισμού του Γιάννη Παπαμιχαήλ και της Βασιλικής Μπισαράκη, δεδομένου ότι το ζευγάρι βρισκόταν ένα βήμα πριν από τον γάμο.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η ανερχόμενη ηθοποιός γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια στην παρουσίαση λευκώματος με σπάνιο φωτογραφικό της αείμνηστης ηθοποιού και από τότε ήταν αχώριστοι. Εκείνη του συμπαραστεκόταν συνεχώς στις δύσκολες προσωπικές στιγμές, ενώ εκείνος βρισκόταν συνεχώς στο πλάϊ της, ιδίως την περίοδο που εκείνη συμμετείχε στην παράσταση Τα κορίτσια με τα μαύρα.


Όπως διαβάζουμε στην Real life, το τελευταίο διάστημα, οι διαφωνίες ανάμεσά τους είχαν αρχίσει να γίνονται όλο και συχνότερες. Τα προβλήματα και οι αντιπαραθέσεις ήταν καθημερινά, παρ’όλα αυτά, οι δυο τους προσπαθούσαν να βρουν κώδικες επικοινωνίας. Όμως, λίγο πριν από τις γιορτές, ένας έντονος καβγάς του σπίτι του Γιάννη στο Ψυχικό στάθηκε η αφορμή για να χωρίσουν οριστικά.


«Ισχύει αλλά δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω», δήλωσε στην εφημερίδα ο Γιάννης Παπαμηχαήλ, που δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα. Ο ίδιος, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κάνει πρόταση γάμου στην Βασιλική και μάλιστα είχε γνωρίσει και τους γονείς της, με τους οποίους διατηρούσε τις καλύτερες σχέσεις.

Όπως αναφέρει, τέλος, το δημοσίευμα, οι δυο τους πέρασαν χωριστά τις γιορτές και όπως όλα δείχνουν το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν είναι απίθανο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top